Amfa5000 nu van €199,00 voor €149,00
Nog
om je bestelling te ontvangen
Bestel Amfa5000
  • Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd
  • Gratis retourneren
Klanten beoordelen ons 4.6 van 5

Julio Rosier

Julio Rosier is de eigenaar van de Amfa4000 van waterontharder.com. Hij heeft van de Amfa4000, een goed alternatief voor de waterontharder, tot een succes gemaakt. De vader van Julio Rosier is de bedenker van het product. Julio heeft het idee voor de Amfa4000 uitgewerkt en het product verder ontwikkeld.

Julio Rosier

Handige vader

Julio Rosier: “Mijn vader was erg creatief en had twee rechterhanden. Hij was altijd bezig met het bedenken van praktische oplossingen voor in huis. Zo kwam hij ook met het idee een apparaat te ontwikkelen dat kalkaanslag in apparaten, leidingen en op sanitair voorkomt.” In de jaren tachtig werd de Amfa ontwikkeld. Julio Rosier was op dat moment nog een tiener. Samen met zijn broertje zorgde hij voor de promotie van de Amfa. Er werden folders gedrukt en samen bezorgden ze deze folders in het dorp. “We kregen wat aandacht, maar we behaalden nog geen landelijke bekendheid.”

Meer bekendheid voor de Amfa4000

Toen Julio Rosier ouder werd en zich meer het bedrijf ging bemoeien, kreeg de Amfa meer bekendheid. “Ik focuste me op marketing en dat wierp zijn vruchten af. We kregen meer bekendheid, waardoor we ook de mogelijkheid kregen om de Amfa te verbeteren. We ontwikkelden de Amfa4000, de verbeterde versie van de Amfa.” In die tijd studeerde Julio Rosier Bedrijfskundige Informatica. Met die kennis kon hij een website bouwen voor de Amfa4000 en zich richten op online marketing. “Ik zorgde ervoor dat de website boven in de zoekresultaten van Google kwam. Daarmee verkregen we een groot deel van onze klanten. Nu is dat nog steeds zo.”

Televisie is een belangrijk marketingkanaal

De bekendheid die de Amfa4000 de afgelopen jaren heeft verworven, komt niet alleen door online marketing. Televisie is ook een belangrijk marketingkanaal voor het antikalksysteem. “Op een bepaald moment werd ik gevraagd om de Amfa4000 te promoten op de televisie. In eerste instantie had ik daar geen behoefte aan, ook niet toen ik een tweede keer werd gevraagd. Maar toen ik een derde keer werd gevraagd, dacht ik: waarom ook niet? Kunnen we in ieder geval op onze website vermelden dat we bekend zijn van televisie.” Zo verscheen Julio Rosier in verschillende woonprogramma’s om de Amfa4000 te presenteren. En het bleek een goede keuze, want hiermee bereikte de Amfa4000 nog meer naamsbekendheid en steeg de verkoop van het antikalksysteem. “Omdat we nu een mooi aandeel hebben op de Nederlandse markt, gaan we binnenkort ook de markt van België op. Ook daar ga ik de Amfa4000 presenteren in een lifestyleprogramma.”

Dagelijkse werkzaamheden van Julio Rosier

De dagelijkse werkzaamheden van Julio Rosier bestaan voornamelijk uit het aansturen van de organisatie. In de organisatie werken vijf mensen, waaronder de broer en moeder van Julio Rosier. “Iedereen is verantwoordelijk voor zijn eigen divisie binnen de organisatie, maar daarnaast besteden we ook een groot gedeelte van de werkzaamheden uit aan externe partijen, zoals de marketing, de logistiek en het webbeheer.” Ook is Julio Rosier het gezicht van de Amfa4000. Hij is met regelmaat te zien in verschillende programma’s in Nederland en België om de Amfa4000 te presenteren.

Nederlands