Waterontharder kopen

Last van kalkaanslag en wilt u dit zo snel en voordelig mogelijk oplossen? Onze waterontharder biedt uitkomst. Het Amfa4000 systeem is gemakkelijk te installeren binnen enkele minuten. Het enige wat u hiervoor nodig heeft is een recht stuk waterleiding van ongeveer 8 centimeter. Voor al uw watersystemen is kalkaanslag funest. Vervanging van dure filters is dankzij ons Amfa4000 systeem niet nodig. Tevens bespaart u op uw energierekening. Het systeem maakt gebruik van een moderne en duurzame gadolinium ceramiek techniek, waardoor een sterk veld in een compacte behuizing is gerealiseerd. Een waterontharder kopen is heel gemakkelijk. Bestel nu online en betaal slechts €129. Wacht dus niet te lang en bestel uw waterontharder vandaag nog.

Wat zijn de voordelen van een waterontharder?

Kiest u voor de Amfa4000 om uw leidingen te ontkalken, dan brengt dit vele voordelen met zich mee. We zetten ze graag voor u op een rijtje:

  • Voorkomt kalkafzetting;
  • Breekt geleidelijk bestaand kalk af;
  • Milieuvriendelijk;
  • Onderhoudsvrij;
  • Besparing van ca. €1000 per huishouden per jaar;
  • 10 jaar volledige fabrieksgarantie.

Voorkom kalkaanslag

Voornamelijk door het verwarmen van water ontstaat kalksteen. Zonder dat het zichtbaar is zet het zich vast. Het duurt hierdoor langer voordat uw water wordt opgewarmd, wat hogere energiekosten met zich meebrengt. Bestel de Amfa4000 nu en geniet weer van uw douchekop, vaatwasser, wasmachine en cv-ketel zonder kalkaanslag. Een waterontharder kopen was nog nooit zo gemakkelijk. Plaats uw bestelling online en ontvang de Amfa4000 de volgende werkdag al thuis. Heeft u een vraag over onze waterontharder? Neem gerust contact op. Wij staan u graag te woord.

Post your comment

24Man