Amfa5000 nu van €199,00 voor €149,00
Nog
om je bestelling te ontvangen
Bestel Amfa5000
  • Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd
  • Gratis retourneren
Klanten beoordelen ons 4.6 van 5

Waterhardheid in Zoetermeer

Benieuwd naar hoe het zit met de waterhardheid in Zoetermeer? De waterhardheid in Zoetermeer ligt tussen de 5 dH en 9 dH. De waardes verschillen per locatie. Het is hoe dan ook erg belangrijk om de waarde te verbeteren. Wanneer de waardes hoger zijn, zal er ook meer kalkaanslag komen. Om kalkaanslag zoveel mogelijk te voorkomen, bieden we u de Amfa4000®. Dit is een antikalksysteem dat ervoor zorgt dat de waterhardheid in uw woning zo laag mogelijk wordt.

Met de Amfa4000® vermindert u kalkaanslag

Wij bieden een makkelijk en klein systeem. De Amfa4000® is makkelijk en snel zelf te plaatsen, dus er komt geen monteur aan te pas. Het systeem werkt door middel van magneten. Wanneer calcium- en magnesiumdeeltjes zich aan elkaar binden, ontstaat er kalk. Door de magneten in het systeem wordt deze verbinding tegengegaan. Dan ervaart u verschillende voordelen. Enkele voordelen kunt u hieronder lezen:

  • Verminderde kalkaanslag
  • Behoud van huishoudelijke apparaten
  • Makkelijk zelf te installeren

Wat is de waterhardheid in Zoetermeer?

U heeft hierboven kunnen lezen dat de waterhardheid in Zoetermeer tussen de 5 dH en 9 dH ligt. Kalk in het water valt niet op, maar jaarlijks kunnen het aantal kilo’s kalk in uw water hoog oplopen. Wanneer we kijken naar de waterhardheid van 9 dH kunt u met een gemiddeld waterverbruik (rond de 150 m³) 24 kilo aan kalk in uw water verwachten. Hoewel het niet te zien is in het water zelf, kunt u de kalk wel terugvinden in bijvoorbeeld de gootsteen of het doucheputje. Maar naast de zichtbare kalkaanslag, kan een hoge waterhardheid ervoor zorgen dat uw water minder snel warm wordt.

Over het drinkwater in Zoetermeer

Wellicht heeft u wel eens gehoord van Dunea. Dit is het bedrijf dat verantwoordelijk is voor het drinkwater in Zoetermeer. Ondanks dat de dH-waardes in Zoetermeer niet super slecht zijn, is het toch slim om maatregelen tegen kalkaanslag te nemen. Er zal namelijk altijd kalk in uw water zitten. Het is dan een goede optie om te investeren in een Amfa4000® antikalksysteem. In Nederland hebben we over de waterhardheid niet veel te klagen, deze is over het algemeen goed. In Zuid-Europa zijn er namelijk regio’s die een waterhardheid van wel 50 dH kunnen hebben. Toch is het nooit verkeerd om een Amfa4000® te gebruiken om de waterhardheid in uw woning te verlagen.

Neemt u gerust contact op bij vragen

Mogelijk heeft u toch nog wat vragen over de waterhardheid in Zoetermeer of over ons Amfa4000® antikalksysteem. Hierover kunt u altijd contact met ons opnemen. We helpen u graag verder!

Nederlands