Amfa5000 nu van €199,00 voor €149,00
Nog
om je bestelling te ontvangen
Bestel Amfa5000
  • Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd
  • Gratis retourneren
Klanten beoordelen ons 4.6 van 5

Waterhardheid Voorthuizen

De waterhardheid in Voorthuizen is 6,70 dH. Dit duidt er op dat er nog genoeg ruimte is voor verbetering. Alhoewel de waarde mee lijkt te vallen, zou u toch veel verschil merken wanneer het water zachter zou worden. De waterhardheid is overigens afhankelijk van de plek waar u woont. Jaarlijks bevinden zich er met een waarde van 6,70 dH toch nog aardig wat kilo’s kalk in het water. Om deze reden bieden wij u een oplossing aan, het zogeheten Amfa4000® antikalksysteem. Dit systeem zal kalkaanslag in uw woning drastisch verminderen.

Hoe vermindert u kalkaanslag met de Amfa4000®?

Als u in Voorthuizen woont en van zacht water wilt genieten, dan bieden wij u het Amfa4000® antikalksysteem aan. U kunt het kleine antikalksysteem gemakkelijk zelf bevestigen. Dit is dan ook binnen slechts 5 minuten gedaan en kan zowel voor als na de watermeter. Uw water blijft zacht, doordat het systeem door middel van magneten verhindert dat de calcium- en magnesiumdeeltjes zich kunnen verbinden. Hieronder volgen een aantal voordelen:

  • Kalkaanslag wordt beperkt
  • Het antikalksysteem vergt geen onderhoud
  • Geniet van lagere energiekosten

Hoe is het gesteld met de waterhardheid in Voorthuizen?

Als u ervoor kiest om te investeren in het  Amfa4000® antikalksysteem, zult u absoluut een verschil merken. Niet alleen in praktische zaken, zoals minder kalkaanslag. U merkt ook dat de smaak van zachter water anders is en dat uw boiler sneller op temperatuur is. Dit scheelt u ook nog eens flink wat kosten. Wist u dat er door een vermindering in de hoeveelheid kalk minder wasmiddel nodig is voor het wassen van uw kleding? U kunt genieten van een fijnere stof, de kleding slijt minder snel en kledingstukken voelen minder stijf aan. Ook in Voorthuizen heeft u er zeker baat bij om te investeren in het Amfa4000® antikalksysteem. Want hoe u het ook wendt of keert, ook bij een waarde van 6,70 dH zit er nog te veel kalk in uw drinkwater. 

Hoe zit het met het water in Voorthuizen?

Drinkwaterbedrijf Vitens is verantwoordelijk voor het drinkwater in Voorthuizen. De waterhardheid is in Voorthuizen niet schrikbarend hoog, maar een antikalksysteem blijft altijd een investering waar u veel voordelen uit haalt. Als u kijkt naar het meest zachte water wat zich in Nederland bevindt, namelijk 2 dH in Flevoland, dan is de waterhardheid in Voorthuizen een stuk hoger. Wilt u hier verandering in aanbrengen? Investeer dan in een antikalksysteem.

Bij vragen kunt u altijd contact opnemen

Heeft u vragen over de waterhardheid in Voorthuizen of specifiek over het Amfa4000® antikalksysteem? Neem dan zeker contact op, zodat wij u kunnen helpen.

Nederlands