Amfa5000 nu van €199,00 voor €149,00
Nog
om je bestelling te ontvangen
Bestel Amfa5000
  • Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd
  • Gratis retourneren
Klanten beoordelen ons 4.6 van 5

Waterhardheid in Tilburg

De waterhardheid in Tilburg is rond de 7,5 dH. Dit is niet ontzettend hard, maar er is wel degelijk ruimte voor verbetering. Met deze hardheid bevindt zich toch wel wat kalk in het water. Om kalk tegen te gaan hebben we een goede oplossing. We bieden hier de Amfa4000® voor. Dit is een antikalksysteem dat uw water zachter zal maken en de waterdichtheid in Tilburg beduidend zal verlagen. Doordat het water zachter zal zijn, profiteert u van verschillende voordelen.

Minder kalkaanslag met de Amfa4000®

Bent u woonachtig in Tilburg en bent u ook klaar met te veel kalk in uw water? Dan is onze grootste aanrader om de Amfa4000® aan te schaffen. Dit systeem is namelijk erg goedkoop en makkelijk zelf te installeren. Het systeem werkt middels magneten die ervoor zorgen dat er minder snel kalk ontstaat. Door ons antikalksysteem geniet u van de volgende voordelen:

  • Geen monteur nodig
  • Makkelijk en goedkope aanschaf
  • Langdurige en goede werking

Hoe hard is het water in Tilburg?

Zoals al eerder beschreven is de waterdichtheid in Tilburg 7,5 dH. Wat de precieze waterdichtheid is ligt aan de locatie van de woning. Wanneer de waterhardheid zoals in Tilburg rond de 7,5 dH ligt komt er ook kalk in uw water voor. Bij een normaal waterverbruik van ongeveer 150 m³ per jaar, zit er ongeveer 20 kilo kalk in uw water. Een behoorlijke hoeveelheid als u het aan ons vraagt. Het kan natuurlijk altijd erger, maar het best is om hier iets aan te doen. Daarvoor is de Amfa4000® een erg goede oplossing. Door dit antikalksysteem te gebruiken onderhoudt u de waterdichtheid en vermindert u de hoeveelheid kalk. Hierdoor profiteert u van onder meer water dat sneller warm wordt, waardoor de energiekosten lager uit zullen vallen.

Over het water in Tilburg

Het drinkwater in Tilburg is de verantwoordelijkheid van het bedrijf Brabant Water. Het water in Tilburg heeft een hardheid die in Nederland normaal is. Op plekken in Zuid-Europa kan de waterdichtheid nog veel hoger zijn. Dit wil niet zeggen dat er in Nederland geen kalk in het water te vinden is. Wilt u af van het harde water in uw woning? Bestel dan de Amfa4000® en installeer hem snel.

Neemt u gerust contact op bij vragen

Mocht u nog vragen hebben over de Amfa4000®, dan helpen we u graag. U kunt contact met ons opnemen, we zullen u dan helpen bij de vragen die u heeft en kunnen u veel vertellen over de waterdichtheid en over de Amfa4000®.

Nederlands