Amfa5000 nu van €199,00 voor €149,00
Nog
om je bestelling te ontvangen
Bestel Amfa5000
  • Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd
  • Gratis retourneren
Klanten beoordelen ons 4.6 van 5

Waterhardheid Putten

De waterhardheid in Putten ligt over het algemeen rond de 6,70 dH. Dit betekent dat het water nog vrij veel kalk bevat. Ondanks dat de waterhardheid niet extreem hard is, kan er zeker wat verbetert worden. Hoewel er natuurlijk kalkaanslag ontstaat met deze waarde en er dus geen sprake zacht water is, heeft deze waterhardheid ook geen schadelijke gevolgen voor mens of dier. De kalkaanslag die met een waterhardheid van 6,70 dH kan ontstaan, is best aardig. Daarom bieden wij u graag een goede oplossing, namelijk een antikalksysteem. Het Amfa4000® antikalksysteem komt met veel voordelen, waaronder dat u minder last zal hebben van kalkaanslag.

Kalkaanslag verminderen met de Amfa4000®

Woont u in Putten en wilt u dat kalkaanslag in uw woning verleden tijd zal zijn? Dan is ons Amfa4000® antikalksysteem een goede oplossing. U kunt binnen slechts 5 minuten het systeem bevestigen. Het formaat is klein en werkt met een magneet. U kunt dit voor, maar ook na uw watermeter doen. De magneten in het systeem zorgen ervoor dat de calcium- en magnesiumdeeltjes niet binden. Het antikalksysteem breng onder andere de volgende voordelen met zich mee:

  • Geen onderhoud meer nodig
  • Een langere levensduur voor uw apparaten
  • Vermindering in energiekosten

Hoe zit het met de waterhardheid Putten?

De waterhardheid in putten is zeker niet zorgwekkend, maar toch heeft u op jaarbasis nog steeds met kilo’s kalk in uw drinkwater te maken. Door te investeren in het antikalksysteem dat wij u aanbieden, wordt de kalkaanslag in huis verminderd. Door de Amfa4000® gaan de  apparaten in het huishouden die water verbruiken vaak langer mee. Minder kalk zorgt er ook voor dat het water in uw boiler sneller warmer is. De Amfa4000® zorgt bovendien voor aardig wat meer comfort. Zo voelt uw kleding zachter aan na het wassen, slijt het minder gauw en blijft het voor een langere tijd mooi. U heeft ook nog eens minder wasmiddel nodig, wat er ook weer voor zorgt dat u kosten bespaart.

Het water in Putten

Het bedrijf dat de verantwoordelijkheid heeft voor het drinkwater in Putten is Vitens. De waterhardheid in Putten ligt onder het gemiddelde van Nederland, wat 8 dH is.  In putten valt de waterhardheid dus nog mee, maar het kan geen kwaad om in een antikalksysteem te investeren. In het drinkwater met een waterhardheid van 6 dH zit natuurlijk nog steeds veel kalk. Het systeem zorgt ervoor dat u echt kunt genieten van een stuk zachter water.  

Neem contact met ons op als er vragen zijn

Wij raden u aan om contact op te nemen indien u vragen heeft over de waterhardheid in Groningen of over antikalksysteem Amfa4000®.

Nederlands