Amfa5000 nu van €199,00 voor €149,00
Nog
om je bestelling te ontvangen
Bestel Amfa5000
  • Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd
  • Gratis retourneren
Klanten beoordelen ons 4.6 van 5

Waterhardheid in Nijmegen

De waterhardheid in Nijmegen ligt rond ongeveer de 9 dH. Het water is met deze waarde aardig hard en er is zeker ruimte voor verbetering. In water met een waterhardheid van 9 dH bevindt zich namelijk best wat kalk. Bij een normaal waterverbruik van ongeveer 150 m³ per jaar, zit 24 kilo aan kalk. In onze ogen, en hopelijk ook die van u, is dat erg veel. Daarom hebben wij een goede oplossing, namelijk de Amfa4000®. Dit is een antikalksysteem dat u helpt bij het verminderen van kalkaanslag. Hierdoor is uw drinkwater straks weer een stuk schoner.

Minder kalkaanslag met de Amfa4000®

Wanneer u in Nijmegen woont en een waterdichtheid van 9 dH ook erg hoog vindt, kunt u gebruik maken van ons Amfa4000® antikalksysteem. Het systeem werkt door middel van magneten. Deze magneten zorgen ervoor dat calcium- en magnesiumdeeltjes niet met elkaar worden verbonden. Hieronder ziet u verschillende voordelen waarvan u zult profiteren:

  • Zachter water
  • Geen onderhoud
  • Verlaagde energiekosten

Hoe hard is het water in Nijmegen?

Met een waterdichtheid van 9 dH bevinden zich jaarlijks een flink aantal kilo’s kalk in uw water. U kunt ervoor kiezen om hier niks aan te doen, maar we raden u aan dit zeker te behandelen. Met onze Amfa4000® zorgt u ervoor dat het water zachter wordt. Doordat het water zachter wordt, voorkomt u problemen met uw huishoudelijke apparaten, maar ook extra kosten. Het aanschaffen van de Amfa4000® is goedkoop en u hoeft er verder geen onderhoud aan te leveren. Ook kunt u dit antikalksysteem makkelijk zelf bevestigen, waardoor u geen monteur hoeft in te huren.

Over het water in Nijmegen

In Nijmegen is er één bedrijf verantwoordelijk voor het drinkwater. Dit bedrijf is Vitens. De waterhardheid in Nijmegen is niet erg zacht. Toch kan het nog slechter. Wanneer we kijken naar de waterdichtheid in Zuid-Europa bedraagt dit toch wat meer. Hier is de waterdichtheid 50 dH, dus vele malen hoger dan de waterdichtheid in Nijmegen. Dit betekent uiteraard niet dat u in Nijmegen geen last kunt hebben van kalkaanslag, het is belangrijk om ook in Nijmegen hier wat aan te doen.

Neem bij vragen contact met ons op

Het kan voorkomen dat u toch nog wat vragen heeft over de waterdichtheid in Nijmegen of ons Amfa4000® antikalksysteem. Op dat moment kunt u contact met ons opnemen. Op dat moment zullen wij uw vragen beantwoorden en kunnen we u meer vertellen over de waterhardheid.

Nederlands