Amfa5000 nu van €199,00 voor €149,00
Nog
om je bestelling te ontvangen
Bestel Amfa5000
  • Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd
  • Gratis retourneren
Klanten beoordelen ons 4.6 van 5

Waterhardheid Leusden

De waterhardheid in Leusden is in het overgrote deel van de gemeente zo’n 5,40 dH. Per streek kan dit getal afwijken, maar aangezien Leusden een redelijk kleine gemeente is kunt u ervan uitgaan dat uw waterhardheid ook rond dit getal ligt. Het water in Leusden is over het algemeen zacht, al wil dit helaas niet zeggen dat uw water volledig kalkvrij is. Bij een waterhardheid van 5,40 dH kunnen we concluderen dat er 96,12 gram kalk per m³ water wordt meegevoerd. Dat is zeker niet niks, dus is het een goed idee om dit kalkgehalte te verlagen. Hiervoor hebben wij een effectieve oplossing, namelijk de Amfa4000®.

Waterhardheid in Leusden verzachten met de Amfa4000®

Als u in de gemeente Leusden woont en graag uw waterkwaliteit wilt verbeteren, dan is het Amfa4000® antikalksysteem precies wat u zoekt. Het systeem is een goed alternatief voor waterontharders: zo is de Amfa4000® vele malen duurzamer en bevat het systeem geen chemische toevoegingen. Een ander groot voordeel is dat u de Amfa4000® zelf kunt monteren. Binnen een paar minuten hangt het systeem op zijn plek en is het direct klaar voor gebruik. Het Amfa4000® antikalksysteem bevat een magneet die voorkomt dat calcium en magnesium kalk vormen. Zo kunt u heel eenvoudig de waterhardheid in Leusden verminderen. Hier de voordelen van de Amfa4000® op een rijtje:

  • Kalkaanslag wordt beperkt
  • Huishoudelijke apparaten gaan langer mee
  • De energiekosten zullen lager zijn

Alle details over de waterhardheid in Leusden

De waterhardheid in Leusden is ongeveer 5,40 dH. Dit houdt in dat er redelijk zacht water door de leidingen stroomt, maar toch is een hoge concentratie kalk niet uitgesloten. Stel dat uw huishouden 150 m³ water per jaar verbruikt, dan zal dit zeker 14,42 kilo kalk bevatten. De waterkwaliteit kan altijd verbeterd worden en dit is ook zeker het geval voor gemeente Leusden. Door het kalkgehalte te verlagen met de Amfa4000® wordt de werking en levensduur van uw huishoudelijke apparaten flink verbeterd. U kunt zo nog een lange tijd genieten van uw waterkoker en boiler, zodat u op de lange termijn kosten kunt besparen. Ook de vaatwasser, wasmachine en het toilet lopen met het antikalksysteem minder risico op kalkaanslag.

Hoe staat de waterhardheid in Leusden er landelijk gezien voor?

De waterhardheid in Leusden is zeker niet slecht als we het vergelijken met de rest van Nederland. De meeste gemeenten kennen een hoger kalkgehalte. Leusden komt al helemaal positief uit de test als we Zuid-Europa erbij betrekken, want hier kan de waterhardheid tot wel 50 dH oplopen. Toch is het Amfa4000® antikalksysteem ook voor inwoners van Leusden een goede investering. De provincie Flevoland kent het zachtste water in Nederland en heeft een waterhardheid van 2 dH. De waterhardheid van Leusden ligt dan toch nog een stuk hoger en kan dus zeker verbeterd worden. De Amfa4000® is precies wat u nodig heeft.

Neem contact met ons op voor meer informatie!

Wilt u meer weten over waterhardheid Leusden of ontvangt u graag meer details over het Amfa4000® antikalksysteem? Neem dan contact met ons op, wij beantwoorden uw vragen graag!

Nederlands