Amfa5000 nu van €199,00 voor €149,00
Nog
om je bestelling te ontvangen
Bestel Amfa5000
  • Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd
  • Gratis retourneren
Klanten beoordelen ons 4.6 van 5

Waterhardheid Leeuwarden

De waterhardheid in Leeuwarden heeft een waarde van maar liefst 9,70 dH. Voor Nederlandse begrippen is dit vrij hoog en dit wordt dan ook gezien als behoorlijk hard water. Maar wat houdt dat nu in? Dit houdt in dat er jaarlijks kilo’s aan kalk in uw drinkwater zit. Dit klinkt nu heel extreem, maar de waterhardheid is niet schadelijk voor uw gezondheid. Om de hoeveelheid kalk in uw huis te verminderen, bieden we u een oplossing aan. Door te investeren in het Amfa4000® antikalksysteem dat we aanbieden, zal u genieten van zachter water en nog vele andere voordelen.  

Zo vermindert u kalkaanslag met de Amfa4000®

U kunt uw kalkaanslag gemakkelijk verminderen met behulp van het Amfa4000® antikalksysteem.

Het fijne aan dit systeem is dat u het gemakkelijk en snel kunt bevestigen. Hier is geen hulp bij nodig. Binnen 5 minuten heeft u het kleine systeem bevestigd. De kalkaanslag wordt voorkomen doordat er meerdere magneten verwerkt zitten in het systeem, deze voorkomen dat de calcium- en magnesiumdeeltjes zich met elkaar binden. U profiteert hierdoor onder andere van zachter water. Lees hieronder nog een aantal voordelen:

  • Uw huishoudelijke apparaten gaan langer mee
  • Verlaagde energiekosten
  • Geen onderhoud meer

Hoe zit het met de waterhardheid in Leeuwarden?

Een waterhardheid van 9,70 dH heeft zeker verandering nodig. De kalk die jaarlijks terugkomt in uw drinkwater is een behoorlijke hoeveelheid. Door te investeren in het antikalksysteem zult u zeker een verschil gaan merken. Zo hoeft u minder geld uit te geven aan wasmiddel, slijt uw kleding minder gauw en voelt de stof een stuk prettiger aan op de huid. Wist u dat ook huidirritaties kunnen afnemen als u een antikalksysteem heeft? Vaak is alleen dit al een reden dat mensen willen investeren in het antikalksysteem. Ook bespaart u kosten, doordat u minder lang hoeft te wachten totdat het water van uw boiler op temperatuur is. Tot slot kunt u langer genieten van een kalkloze badkamer.

Het water in Leeuwarden

Het water in Leeuwarden wordt verzorgd door Vitens. Er is ruimte voor verbetering, aangezien de waterhardheid een waarde van 9,70 dH heeft. Als u de waterhardheid vergelijkt met de rest van Nederland, ligt de waterhardheid in Leeuwarden boven het gemiddelde. Het is dus zeker de moeite waard om te investeren in het antikalksysteem dat we u aanbieden.

Neem contact op bij vragen

Heeft u specifieke vragen over de waterhardheid in Leeuwarden of over het Amfa4000® antikalksysteem? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Nederlands