Amfa5000 nu van €199,00 voor €149,00
Nog
om je bestelling te ontvangen
Bestel Amfa5000
  • Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd
  • Gratis retourneren
Klanten beoordelen ons 4.6 van 5

Waterhardheid in Haren

De waterhardheid in de meeste delen van Haren ligt rond de 7,7 dH. Hiermee is het water behoorlijk hard. Over het algemeen is dit prima, maar er zit dus nog een aanzienlijke hoeveelheid kalk in het water. De hoeveelheid kalk in Baarn en dus ook de hardheid van het water zijn afhankelijk van de exacte locatie van uw woning. Bij een waterhardheid van 7,7 dH zit er nog zo'n 137 gram kalk in 1000 liter water. Per jaar gebruikt een Nederlands 4-persoons huishouden ongeveer zo’n 191.000 liter. Dit krijgt u natuurlijk niet allemaal binnen, maar het laat wel de nodige sporen achter. Met de Amfa4000® lost u dit probleem op en wij helpen u hier graag mee verder.

Waterhardheid in Haren verminderen

Uw waterhardheid in Haren verminderen doet u met de Amfa4000®. Woont u in Baarn en wilt u de hardheid van uw water verlagen, dan bieden we u deze oplossing aan. De Amfa4000® zorgt ervoor dat de hoeveelheid kalk in het water wordt verminderd. Een antikalksysteem is een prima alternatief voor een waterontharder. Ernstige kalkaanslag is op deze manier al snel verleden tijd. Het simpelweg bevestigen van het antikalksysteem in enkele minuten doet wonderen. De magneten zorgen ervoor dat de magnesium- en calciumdeeltjes zich niet met elkaar binden. Zo wordt uw water zachter. Dit heeft niet alleen invloed op de smaak van het water, maar ook heeft het een positief effect op de levensduur van uw huishoudelijke apparatuur. De waterhardheid geeft u immers een beeld van de hoeveelheid kalk in uw water. Het water laat kalksporen achter, dat kunt u wel concluderen. Daardoor worden uw douche en andere huishoudelijke apparatuur viezer. Tevens wordt uw water in de waterkoker of de boiler sneller warm wanneer u zachter water heeft en dit bespaart u energiekosten.

  • Beperking van de kalkaanslag
  • Schonere look in de badkamer
  • Lagere energiekosten

Gemiddelde waterhardheid in Haren

Dat uw waterhardheid in Haren 7,7 dH betreft, weet u nu wel. Echter kunt u hier vrij weinig mee zonder vergelijkingsmateriaal. Om ervoor te zorgen dat u een goed beeld krijgt, is het belangrijk om te weten dat de gemiddelde waterhardheid in Nederland 8 dH is. De waterhardheid in Haren ligt dus onder het Nederlandse gemiddelde. Ook presteert Haren beter dan de waterhardheid van 50 dH in sommige delen van Zuid-Europa, maar toch kan het nog altijd beter. Met de Amfa4000® realiseert u dit. Neem contact op indien u vragen heeft, wij helpen u graag!

Nederlands