Amfa5000 nu van €199,00 voor €149,00
Nog
om je bestelling te ontvangen
Bestel Amfa5000
  • Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd
  • Gratis retourneren
Klanten beoordelen ons 4.6 van 5

Waterhardheid Franeker

Bent u benieuwd naar de waterhardheid in Franeker? De hardheid van het water is hier gemiddeld 6,70 dH. Nu wil dat niet zeggen dat het water bij u thuis exact die hardheid heeft, maar waarschijnlijk zal uw water hier niet ver van afwijken. Met 6,70 dH is de waterhardheid in Franeker gelukkig niet extreem hoog. Dat neemt echter niet weg dat u nog steeds last kunt hebben van kalkaanslag. In één m³ aan water bevindt zich namelijk nog zo’n 119,26 gram aan kalk. Indien u last heeft van kalkaanslag, dan kunt u bij ons een Amfa4000® bestellen.

De voordelen van de Amfa4000®

Woont u in Franeker en merkt u dat de waterhardheid in Franeker kalkaanslag veroorzaakt? Dan bieden wij u de Amfa4000® aan. Dit alternatief voor een waterontharder hoeft niet geïnstalleerd te worden door een monteur. U kunt dit makkelijk zelf doen. De magneten van het antikalksysteem voorkomen dat calcium en magnesium zich aan elkaar binden. Dit zijn de veroorzakers van kalk. De Amfa4000® biedt u de onderstaande voordelen:

  • Aanzienlijk minder kalkaanslag
  • Goedkoop in aanschaf
  • De Amfa4000® heeft geen onderhoud nodig

Hoe zit het met de waterhardheid in Franeker?

De waterhardheid in Franeker is gemiddeld dus 6,70 dH, zoals u hierboven heeft kunnen lezen. Nu is de waterhardheid in uw woning afhankelijk van de exacte ligging. 6,70 dH is niet bijzonder hoog. Verbruikt u in een jaar tijd 150 m³ water, dan bevat uw water echter 17,8 kilo kalk op jaarbasis. Het is dus geen wonder dat u last heeft van kalkaanslag in uw woning. Met behulp van de Amfa4000® kan de hoeveelheid kalk in uw water aanzienlijk verminderd worden, met wel 85%. Ook worden uw boiler en waterkoker eerder warm en gaan huishoudelijke apparaten langer mee. Op jaarbasis kan dit u behoorlijk veel geld schelen en dus heeft u de Amfa4000® al snel terugverdiend.

Het water in Franeker

Het leidingwater in Franeker wordt verzorgd door Vitens. Met 6,70 dH is de waterhardheid in Franeker normaal, wellicht zelfs iets lager dan het gemiddelde in Nederland. Vergelijken we Franeker met Zuid-Europa, waar de hardheid 50 dH kan zijn, dan zit u hier zeker niet verkeerd. Desondanks kan u bij deze waterhardheid nog veel last hebben van kalkaanslag. Met een Amfa4000® kunt u dit verhelpen.

Wilt u meer weten?

Krijgt u graag meer informatie over de Amfa4000® of over de waterhardheid in Franeker? Neemt u dan gerust contact met ons op. We vertellen u graag meer over hard water en de voordelen van ons antikalksysteem.

Nederlands