Amfa5000 nu van €199,00 voor €149,00
Nog
om je bestelling te ontvangen
Bestel Amfa5000
  • Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd
  • Gratis retourneren
Klanten beoordelen ons 4.6 van 5

Waterhardheid Enschede

De waterhardheid in Enschede is ongeveer 8,50 dH. Dat is niet extreem hard, maar er zijn veel plaatsen in Nederland waar het water minder hard zit. Bovendien kan kalkaanslag ook in Enschede een groot probleem vormen. Met een waterhardheid van 8,50 dH zit er namelijk alsnog 151,3 gram kalk in iedere m³ water die u verbruikt. In onze ogen is dat een behoorlijke hoeveelheid, zeker als u berekent hoeveel kalk er jaarlijks door uw leidingen stroomt. Met de Amfa4000® vermindert u de hardheid van uw water.

Minder kalkaanslag met de Amfa4000®

Indien u in Enschede woont en zachter water wilt, dan kunnen wij u de Amfa4000® aanbieden. Dit systeem is klein van stuk en kunt u makkelijk zelf aan uw waterleiding bevestigen. Binnen enkele minuten kan u de Amfa4000® al geïnstalleerd hebben. De krachtige magneten van het systeem voorkomen dat calcium en magnesium zich met elkaar binden, waardoor er geen kalk ontstaat. Welke voordelen de Amfa4000® u biedt, leest u hier:

  • Nauwelijks kalkaanslag meer
  • Apparaten gaan langer mee
  • De energiekosten zullen lager zijn

Hoe hard is het water in Enschede?

Bij normaal waterverbruik van 150 m³ per jaar en een waterhardheid van 8,50 dH, bevat uw water jaarlijks 22,6 kilo kalk. Dat is een enorme hoeveelheid kalk en het is niet gek dat dit uiteindelijk onopgemerkt blijft. Op den duur kunt u last krijgen van kalkaanslag en het duurt langer voordat bijvoorbeeld uw boiler of waterkoker is opgewarmd. Gelukkig vormt de Amfa4000® de oplossing. Met dit systeem heeft u geen last meer van kalkaanslag.

Meer informatie over het water in Enschede

Er zijn diverse bedrijven in Nederland die zich bezighouden met drinkwater. Vitens is het bedrijf dat verantwoordelijk is voor uw drinkwater als u in Enschede woont. De waterhardheid van het water in Enschede is niet gevaarlijk hoog. Vergeleken met bijvoorbeeld Flevoland, kunt u echter wel van hard water spreken. Daar is de waterhardheid slechts zo’n 2 dH. Er is in Enschede dus nog veel ruimte voor verbetering. Met de Amfa4000® kunt u ervoor zorgen dat de waterhardheid in uw woning afneemt.

Neemt u bij vragen gerust contact met ons op

Heeft u vragen over de waterhardheid in Enschede? Of bent u benieuwd hoe de Amfa4000® u kan helpen om de waterhardheid te verminderen? Neemt u in deze gevallen gerust contact met ons op. Wij vertellen u namelijk graag meer over de waterhardheid in uw regio.

Nederlands