Amfa5000 nu van €199,00 voor €149,00
Nog
om je bestelling te ontvangen
Bestel Amfa5000
  • Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd
  • Gratis retourneren
Klanten beoordelen ons 4.6 van 5

Waterhardheid Den Bosch

De waterhardheid in Den Bosch ligt rond de 8,00 dH. Dat houdt in dat de waterhardheid in Den Bosch niet extreem hoog is, maar wel hoger dan in veel andere Nederlandse steden. Dit kunt u ook merken aan bijvoorbeeld kalkaanslag rondom het doucheputje of in uw gootsteen. Met een waterhardheid van 8 dH zit er in iedere m³ water ongeveer 142, gram kalk. Het is dus niet gek dat u dit ook kunt merken! Wij bieden u de oplossing in de vorm van het Amfa4000® antikalksysteem.

Zo helpt de Amfa4000® u kalk verminderen

Indien u een woning in Den Bosch heeft en minder kalk in uw water wilt, dan vormt de Amfa4000® de oplossing. Dit is een compact alternatief voor de ouderwetse waterontharder. De Amfa4000® kunt u gemakkelijk zelf aan uw waterleiding bevestigen, zowel voor als na de watermeter. Dankzij de krachtige magneten in het systeem zijn calcium en magnesium samen niet in staat om kalk te vormen.

  • Kalkaanslag zal verleden tijd zijn
  • De boiler en waterkoker gaan langer mee
  • De energiekosten zullen lager zijn

Hoe hard is het water in Den Bosch

De waterhardheid in Den Bosch is dus ongeveer 8,00 dH. Of dat hoog is? Wél in vergelijking met Flevoland, waar de waterhardheid slechts 2,00 dH is. In sommige delen van Zuid-Europa kan de waterhardheid oplopen tot wel 50 dH. 8 dH is dus absoluut niet gevaarlijk voor uw gezondheid, maar kalkaanslag kan bij deze waterhardheid wel degelijk een groot probleem vormen. Bij een gemiddeld verbruik van 150m³ zit er op jaarbasis alsnog zo’n 21,36 kalk in uw water. Vandaar dat de Amfa4000® geen slechte investering is. Hiermee kunt u de hoeveelheid kalk in uw drinkwater met wel 85% verminderen.

Over het water in Den Bosch

Het water in Den Bosch wordt verzorgd door Vitens. De waterhardheid in Den Bosch (8,00 dH) is niet slecht vergeleken met sommige andere steden. Vergelijken we de waterhardheid echter met die in Flevoland, dan kunnen we echter concluderen dat er in Den Bosch nog veel ruimte is voor verbetering. In Flevoland bedraagt de waterhardheid namelijk slechts 2,00 dH. Met een waterhardheid van 8,00 dH kunt u ook last hebben van kalkaanslag. Vandaar dat het een goed idee kan zijn om voor ons antikalksysteem te kiezen.

Neemt u bij vragen gerust contact met ons op

Heeft u vragen over de hardheid van uw water? In dit geval kunt u gerust contact met ons opnemen, zodat we u verder kunnen helpen. Net als dat u ook contact kunt opnemen als u nog vragen heeft over de Amfa4000®.

Nederlands