Amfa5000 nu van €199,00 voor €149,00
Nog
om je bestelling te ontvangen
Bestel Amfa5000
  • Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd
  • Gratis retourneren
Klanten beoordelen ons 4.6 van 5

Waterhardheid Breda

De waterhardheid in Breda ligt tussen de 8 dH en 11 dH. Daarmee is er in Breda sprake van behoorlijk hard water in vergelijking met veel andere Nederlandse steden. Met een waterhardheid van 8 dH bevindt er zich in iedere m³ water al 142,4 gram aan kalk. Er is dus sprake van een behoorlijke hoeveelheid kalk in het water. Om die reden is het niet onverstandig om naar een oplossing te zoeken. Wij bieden u het Amfa4000® antikalksysteem aan.

Minder kalkaanslag met de Amfa4000®

Indien u in Breda woont en graag zachter water zou hebben, dan is de Amfa4000® een uitstekende investering. Kiest u voor dit systeem, dan profiteert u ook van een hoop voordelen die bij zachter water komen kijken. De Amfa4000® werkt met krachtige magneten die verhinderen dat calcium en magnesium samen kalk vormen. Hieronder leest u wat de voordelen van de Amfa4000® zijn:

  • Kalkaanslag wordt beperkt
  • Huishoudelijke apparaten gaan langer mee
  • De energiekosten vallen lager uit

Hoe hard is het water in Breda?

Met een waterhardheid tussen de 8 en 11 dH is het water in Breda behoorlijk hard. Met een waterhardheid van 8 dH bevindt zich bij normaal gebruik op jaarbasis al meer dan 21 kilo kalk in uw water. U kunt de hoeveelheid kalk aanzienlijk verminderen door gebruik te maken van een Amfa4000®. Als u zachter water heeft, heeft u ook minder snel last van kalkaanslag. Bovendien gaan huishoudelijke apparaten langer mee en komen uw boiler en waterkoker eerder op temperatuur. Dat laatste zorgt er zelfs voor dat u op energiekosten bespaart!

Het bedrijf dat verantwoordelijk is voor uw drinkwater wanneer u in Breda woont, is Brabant Water. De waterhardheid in Breda is overigens niet gevaarlijk en valt ook in het niet bij de waterhardheid in sommige Zuid-Europese plaatsen. Dat neemt niet weg dat de hoeveelheid kalk in uw water alsnog onaangenaam kan zijn wanneer u in Breda woont. Vergeleken met andere steden in Nederland ligt de waterhardheid in Breda vrij hoog. Het is dus zeker geen slecht idee om een Amfa4000® in uw woning te plaatsen.

Neem bij vragen gerust contact op

Indien u nog vragen heeft over de waterhardheid in Breda, dan raden wij u aan om contact met ons op te nemen. Hetzelfde geldt als u nog vragen heeft over het antikalksysteem dat wij u aan kunnen bieden. Onze specialisten vertellen u graag meer over de hardheid van uw water en de oplossing die wij u aanbieden.

Nederlands