Amfa5000 nu van €199,00 voor €149,00
Nog
om je bestelling te ontvangen
Bestel Amfa5000
  • Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd
  • Gratis retourneren
Klanten beoordelen ons 4.6 van 5

Waterhardheid Brabant

De waterhardheid in Brabant varieert van 4,98 tot aan 10,98. Met deze waardes kunnen we u zeggen dat de hardheid van het water in Brabant niet ontzettend hard is. Dat neemt niet weg dat er wel degelijk ruimte is voor verbetering. Met een waterhardheid van 4,98 bevindt er zich in iedere m³ water nog 88,64 gram kalk. Wanneer u op die manier kijkt, ziet u dat er behoorlijk wat kalk door uw leidingen stroomt. Dit kan ook de nodige kalkaanslag met zich meebrengen. We bieden u graag de oplossing, namelijk de Amfa4000®.

Minder kalk in uw water met de Amfa4000®

Als u in Brabant woont en liever geen last meer heeft van kalkaanslag, dan kunt u een Amfa4000® bij ons bestellen. Dit antikalksysteem vormt een alternatief voor de waterontharder en kunt u makkelijk aan uw leiding bevestigen. Het systeem werkt met magneten die voorkomen dat calcium en magnesium samen kalk kunnen vormen. Hieronder leest u een aantal van de voordelen van dit systeem.

  • Veel minder kalkaanslag
  • Langere levensduur van huishoudapparatuur
  • Minder energiekosten

De waterhardheid in Brabant in kaart gebracht

De waterhardheid in Brabant is met 4,98 tot 10,98 dH niet extreem slecht. Dat neemt niet weg dat er in een tijdsbestek van een jaar ontzettend veel kilo kalk door uw leidingen stroomt. We helpen u graag om de hoeveelheid kalk te verminderen door u de Amfa4000® aan te bieden. Met behulp van dit systeem zal u veel minder snel last hebben van kalkaanslag in uw woning. Daardoor ziet uw badkamer er bijvoorbeeld stukken beter uit en blijft deze ook hygiënischer. Ook de verminderde energiekosten zijn een goede reden om voor de Amfa4000® te kiezen.

Het water in Brabant vergeleken met water in andere plaatsen

In Brabant is het bedrijf Brabant Water verantwoordelijk voor het water dat bij u uit de kraan stroomt. Vergeleken met andere Nederlandse plaatsen, is de waterhardheid in Brabant gemiddeld. De waterhardheid in Flevoland is met 2,0 dH aanzienlijk lager, maar zijn ook plaatsen die veel slechter presteren. Toch kan het zeer verstandig zijn om in een Amfa4000® te investeren, omdat de waterhardheid in Brabant alsnog tot kalkaanslag kan leiden.

We vertellen u graag meer

Wanneer u nog vragen heeft over hard water en de oplossingen hiervoor, dan vragen we u om contact met ons op te nemen. Onze specialisten vertellen u dan namelijk graag meer over de waterhardheid in Brabant.

Nederlands