Amfa5000 nu van €199,00 voor €149,00
Nog
om je bestelling te ontvangen
Bestel Amfa5000
  • Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd
  • Gratis retourneren
Klanten beoordelen ons 4.6 van 5

Waterhardheid Borne

Over het algemeen ligt de waterhardheid in Borne hoog, deze waarde is namelijk zo’n 9,30 dH. Als u in deze gemeente woont is er een grote kans dat er bij u thuis hard water uit de kraan stroomt. Bij een waterhardheid van 9,30 dH bevindt er zich 165,54 gram kalk in iedere m³ water. Om de hoeveelheid kalk te verminderen en dus de waterhardheid in Borne verlagen, bieden we u graag een oplossing aan: de Amfa4000®.

Snel en effectief kalkaanslag verwijderen met de Amfa4000®

Om af te komen van de hoge waterhardheid in uw woning, kunt u gebruik maken van de Amfa4000®. Het antikalksysteem is een effectief alternatief voor waterontharders. Wat het systeem zo praktisch maakt, is dat u het gemakkelijk zelf op de waterleiding kan plaatsen. Het is zo gepiept: binnen vijf minuten heeft u de Amfa4000® gemonteerd. De plaatsing van het systeem kan zowel voor als na de watermeter, dus over de ligging hoeft u zich geen zorgen te maken. Het antikalksysteem verwijdert met behulp van magneten calcium- en magnesiumdeeltjes uit het water, zodat de waterkwaliteit verbetert. Zo kunt u de waterhardheid in Borne bestrijden en stroomt er voortaan enkel zacht water uit de kraan. Andere  voordelen van de Amfa4000® zijn:

  • Kalkaanslag wordt beperkt
  • Huishoudelijke apparaten gaan langer mee
  • De energiekosten zullen lager zijn

De waterhardheid in Borne, hoe zit dat precies?

Zoals hierboven al werd aangegeven, is de waterhardheid in Borne rond de 9,30 dH. De specifieke waterhardheid per woning kan onderling verschillen, maar zal doorgaans wel rond de 9,30 dH liggen. Per persoon verbruiken we gemiddeld 46 m³ water per jaar, wat betekent dat u in een jaar tijd ongeveer 7 kilo aan kalk in uw water heeft. Met het Amfa4000® antikalksysteem kunt u de waterhardheid in uw huishouden in Borne effectief verlagen. Door het kalkgehalte te verminderen, hebben uw huishoudelijke apparaten (bijvoorbeeld uw waterkoker of boiler) een veel langere levensduur. Door te investeren in de Amfa4000® kunt u dus geld besparen op lange termijn!

Waterhardheid in Borne vergeleken met de rest van Nederland

Drinkwaterbedrijf Vitens regelt de drinkwatervoorziening in Borne. De waterhardheid in Borne wordt gezien als gemiddeld water. Dit wil zeggen dat de waterkwaliteit niet slecht is, maar dat er ook geen zacht water uit de kraan stroomt. Het meest zachte water in Nederland kunt u krijgen in Flevoland (2 dH). Dat is nogal een verschil vergeleken met de waterhardheid Borne.

Meer weten over het Amfa4000® antikalksysteem?

Mocht u nog meer willen weten over de waterhardheid in Borne of over de Amfa4000®, dan kunt u contact met ons opnemen door op contact te klikken.

Nederlands