Amfa5000 nu van €199,00 voor €149,00
Nog
om je bestelling te ontvangen
Bestel Amfa5000
  • Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd
  • Gratis retourneren
Klanten beoordelen ons 4.6 van 5

Waterhardheid in Apeldoorn

De waterhardheid in Apeldoorn ligt ongeveer rond de 5 dH. Er zijn binnen Nederland hogere waardes bekend, maar toch is er nog zeker ruimte voor verbetering. Bij een normaal gebruik van ongeveer 150 m³ water op jaarbasis, zit er ook ongeveer 13 kilo aan kalk in uw water. Dat is toch nog wel een flinke hoeveelheid. Om de hoeveelheid kalk te verminderen hebben wij een goede oplossing. Wij bieden u een Amfa4000® antikalksysteem. Hiermee verhelpt u waterhardheid en kunt u profiteren van de voordelen die daarbij komen kijken.

Minder kalkaanslag met de Amfa4000®

Woont u in Apeldoorn en kan u wel wat zachter water gebruiken? Wanneer u kiest voor de Amfa4000® neemt de waterhardheid snel af. De Amfa4000® is makkelijk en snel zelf te plaatsen. De magneten voorkomen dat calcium en magnesium zich met elkaar verbinden, waardoor er nauwelijks nog sprake zal zijn van kalk. Hieronder ziet u een aantal voordelen staan:

  • Huishoudelijke apparaten gaan langer mee
  • Klein en eenvoudig antikalksysteem
  • Water sneller op temperatuur

Hoe hard is het water in Apeldoorn?

De waterhardheid in Apeldoorn is niet erg hoog, maar toch bevinden er zich op jaarbasis meerdere kilo’s aan kalk in het drinkwater. Graag zien wij (en u hopelijk ook) dit veranderen. Door middel van de Amfa4000® verhelpt u deze kalkaanslag en kunt u weer genieten van zachter water. Door dit zachte water gaan huishoudelijke apparaten, zoals een waterkoker en boiler langer mee. U profiteert van de voordelen van zacht water. Bovendien bespaart u ook geld met behulp van dit antikalksysteem en is de Amfa4000® zelf erg goedkoop in aanschaf. Bovendien heeft het apparaat een zeer lange levensduur. Wilt u ook profiteren van een woning zonder kalkaanslag? Dan is de Amfa4000® ook voor u de perfecte oplossing!

Over het water in Apeldoorn

Er zijn verschillende bedrijven die verantwoordelijk zijn voor het drinkwater in Nederland. Het bedrijf dat verantwoordelijk is voor het drinkwater in Apeldoorn, is Vitens. De waterhardheid in Apeldoorn van 5dH is niet slecht. Zo is er  in Zuid-Europa sprake van een waterhardheid die wel tot de 50 dH kan zijn. Toch is het altijd verstandig om voor een antikalksysteem te kiezen. Op die manier profiteert u van meerdere voordelen.

Neem bij vragen contact met ons op

Mocht u vragen hebben over de waterhardheid in Apeldoorn of over ons antikalksysteem, dan kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij helpen u graag bij al uw vragen en hopen u te bieden wat u van ons verwacht.

Nederlands