Amfa5000 nu van €199,00 voor €149,00
Nog
om je bestelling te ontvangen
Bestel Amfa5000
  • Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd
  • Gratis retourneren
Klanten beoordelen ons 4.6 van 5

Waterhardheid in Amersfoort

De waterhardheid in Amersfoort is rond de 6 dH. Dit wil niet zeggen dat het water erg hard is, maar wél bevindt er zich nog een behoorlijke hoeveelheid kalk in het water. De waterhardheid in een stad kan per locatie verschillen. Kijkend naar de waterhardheid van 6 dH in Amersfoort, bevindt zich in een m³ water ongeveer 107 gram kalk. Dit is met het blote oog niet te zien, maar volgens ons toch veel. Hiervoor hebben wij een goede oplossing, namelijk de Amfa4000®. Door middel van de Amfa4000® antikalksysteem kunt u uw water zachter maken.

Zo vermindert u kalkaanslag met ons antikalksysteem

Wanneer u in Amersfoort woont en de waterhardheid wilt verlagen, hebben wij voor u de Amfa4000®. Dit systeem helpt u bij het ontharden van uw water. Het systeem is klein, goedkoop bij aanschaf en heeft zelf geen onderhoud nodig. U kunt het systeem binnen een paar minuten zelf aanbrengen. Voor de installatie is dus geen monteur vereist. Het systeem werkt met een magneet. Deze voorkomt dat de calcium- en magnesium deeltjes zich aan elkaar binden. Doordat deze deeltjes niet met elkaar verbonden raken, blijft het water zachter. Hieronder staan een aantal voordelen vermeld:

  • Verminderde kalkaanslag
  • Product gaat lang mee
  • Makkelijk aan te brengen

Hoe zit het met de waterhardheid in Amersfoort?

Zoals al eerder benoemd, is de waterhardheid in Amersfoort ongeveer 6 dH. Dit kan per locatie wat verschillen. Bij het gebruik van ongeveer 150 m³ water, heeft u circa 16 kilo aan kalk in uw water gehad. Dat is dus een behoorlijke hoeveelheid kalk. Wanneer u de Amfa4000® gebruikt, dan zal uw drinkwater aanzienlijk minder hard zijn. Door de verminderde waterhardheid komen huishoudelijke apparaten eerder op temperatuur en hebben ze bovendien een langere levensduur. Door ons antikalksysteem bespaart u een hoop kosten. De Amfa4000® iszelf ook goedkoop in aanschaf en heeft een lange levensduur.

Hoe zit het met het water in Amersfoort?

Het bedrijf dat verantwoordelijk is voor de waterhardheid in Amersfoort, is Vitens. De waterhardheid in Amersfoort valt nog mee, maar door middel van ons antikalksysteem zorgt u ervoor dat het alleen maar beter wordt. Er zijn plaatsen waar de waterhardheid nog beduidend minder is, dus de waterhardheid in Amersfoort valt zeker nog te verbeteren.

Neemt u gerust contact op als u vragen heeft

Wanneer u vragen heeft over de waterhardheid in Amersfoort of over ons antikalksysteem, kunt u gerust contact met ons opnemen. Dan helpen wij u graag verder.

Nederlands