Amfa5000 nu van €199,00 voor €149,00
Nog
om je bestelling te ontvangen
Bestel Amfa5000
  • Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd
  • Gratis retourneren
Klanten beoordelen ons 4.6 van 5

Waterhardheid Almere

Bent u benieuwd naar hoe het met de waterhardheid in Almere gesteld is? De waterhardheid in Almere is ongeveer 4,40 dH. Dat is geen slechte waarde, maar toch is er nog ruimte voor verbetering. Ook met een waterhardheid van 4,40 dH zit er namelijk behoorlijk veel kalk in uw water. Ook als u in Almere woont, kunt u dus last hebben van kalkaanslag. Wij bieden u de Amfa4000®. Dit antikalksysteem zorg ervoor dat kalkaanslag niet langer een probleem vormt in uw woning.

Met de Amfa4000® vermindert u kalkaanslag

Wij bieden u een compact alternatief voor de waterontharder, namelijk de Amfa4000®. Dit antikalksysteem monteert u makkelijk zelf aan uw waterleiding. Hierna zorgen de krachtige magneten van het systeem ervoor dat calcium en magnesium niet met elkaar binden. Het resultaat is dat u veel minder last zal hebben van kalkaanslag. Daarnaast profiteert u ook van onderstaande voordelen:

  • Goedkoper dan een waterontharder
  • Lange levensduur
  • Lagere energiekosten

Wat is de waterhardheid in Almere?

De waterhardheid in Almere is 4,40 dH, zoals u hierboven heeft kunnen lezen. Alhoewel dit geen hoge waarde is, kan er nog behoorlijk veel kalk in uw water zit. Verbruikt u op jaarbasis 150 m³ water, dan stroomt er in één jaar tijd ook zo’n 11,7 kilo kalk door uw leidingen. Dit merkt u vaak ook terug aan kalkaanslag en aan de snelheid waarmee de waterkoker op temperatuur komt. Haalt u een Amfa4000® in huis, dan zal kalkaanslag minder worden en presteren huishoudelijke apparaten die water gebruiken ook beter. Naast dat uw woning er fraaier uit zal zien, bespaart u zo dus ook op energiekosten.

Over het drinkwater in Almere

Vitens is het bedrijf dat verantwoordelijk is voor het drinkwater en dus ook de waterhardheid in Almere. Met een hardheid van 4,40 dH presteert Almere niet slecht. Desondanks blijft het de moeite waard om in een Amfa4000® te investeren. Er stroomt namelijk nog steeds meer dan genoeg kalk door uw leidingen. In Nederland is de waterhardheid over het algemeen relatief goed. Flevoland presteert het best en heeft een waterhardheid van 2,0 dH. Ter vergelijking: in Zuid-Europa zijn er regio’s met een waterhardheid van 50 dH. Met 4,4 dH hoeft u zich over uw gezondheid dus geen zorgen te maken. Echter kan het wel aangenamer zijn als uw water nog zachter is.

Neemt u gerust contact op bij vragen

Indien u nog vragen heeft over de Amfa4000® of de waterhardheid in uw woonplaats, dan raden we u aan om contact op te nemen. Wij vertellen u graag meer!

Nederlands