Amfa5000 nu van €199,00 voor €149,00
Nog
om je bestelling te ontvangen
Bestel Amfa5000
  • Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd
  • Gratis retourneren
Klanten beoordelen ons 4.6 van 5

Het AMFA4000 antikalk systeem

Uit onderzoek is gebleken dat water de neiging heeft om microdeeltje te omsluiten met een complex van los aan elkaar geketende watermoleculen. Dit zorgt ervoor dat de microdeeltjes zich niet meer kunnen binden aan kalk, waardoor de kalk zich afzet op leidingen en verwarmingselementen. 24Man biedt u het beste antikalk product. Wij presenteren met trots onze Amfa4000® antikalk systeem, de beste antikalk oplossing! Onze Amfa4000® zorgt ervoor dat er geen kalkkristallen ontstaan. Wilt u meer weten over dit product? Lees verder of neem een kijkje op onze site. Heeft u andere vragen? Twijfel niet en neem contact met ons op.

De pluspunten van ons antikalk product

De Amfa4000® heeft ontzettend veel pluspunten. Wilt u bijvoorbeeld geen verstopte gaatjes meer in de rotor van uw vaatwasser? De Amfa4000® zorgt voor de perfecte bescherming voor uw apparatuur! Daarnaast zorgt dit antikalk product ervoor dat de smaak van het water wordt verbeterd. Hierdoor voelt het water zachter aan en heeft u geen meer van een bijsmaak. De Amfa4000® is onderhoudsvrij en milieuvriendelijk. Het bezit geen filters of chemische toevoegingen. Wilt u ook €500 per jaar besparen? Bestel het Amfa4000® antikalk systeem snel in onze webshop.

Daarom kiest u voor 24Man

Wij houden van eenvoudig en duidelijk. Voor €169 heeft u de perfecte antikalk oplossing. Een eenmalige investering dat zorgt voor een besparing van 1000 euro per jaar. Door de voorkoming van kalkafzetting verbruiken uw apparaten namelijk veel minder energie. Uw gezondheid heeft onze prioriteit. Calcium en Magnesium zijn gezond voor ons lichaam. 24Man zorgt voor een juiste behandeling voor uw drinkwater waardoor deze mineralen aanwezig blijven, dit beïnvloedt direct uw gezondheid. Wij denken aan het milieu en aan uw veiligheid met een explosieveilige antikalk systeem inclusief een veiligheidsschild. Uw kalkproblemen behoren tot het verleden met het Amfa4000® antikalk systeem van 24Man!

Bestel gemakkelijk en snel

Bent u op zoek naar de perfecte vervanger voor al uw antikalk middelen? Bestel dan gemakkelijk en snel het Amfa400 antikalk systeem van 24Man. Geen verzendkosten en gratis retour wanneer u niet tevreden bent over ons antikalk product. U kunt er bij 24Man ook voor kiezen om achteraf te betalen en wanneer u het Amfa4000® antikalk systeem voor 23:59 uur besteld heeft u hem morgen al in huis. Heeft u vragen? Wij zijn altijd te bereiken via de service@waterontharder.com. Want 24Man staat 24/7 voor u klaar!

Nederlands