Amfa5000 nu van €199,00 voor €149,00
Nog
om je bestelling te ontvangen
Bestel Amfa5000
  • Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd
  • Gratis retourneren
Klanten beoordelen ons 4.6 van 5

Amfa4000 versus andere waterontharder alternatieven

Bent u op zoek naar een waterontharder alternatief of antikalk systeem? Dan is het vanzelfsprekend dat u zich eerst oriënteert, alvorens u een aankoop doet. U wilt immers zo min mogelijk last hebben van kalkaanslag. We vertellen u graag wat onze Amfa4000 uniek maakt en waar u op moet letten als u een (online) aankoop doet.

Hoeveelheid Gauss of Tesla is niet leading

Het is ons opgevallen dat veel waterontharder alternatieven zichzelf als beste bestempelen, puur vanwege de hoeveelheid Gauss of Tesla (magnetische kracht) die het apparaat voortbrengt. Een enorme misvatting; de magnetische veldsterkte is namelijk slechts een klein onderdeel van het totale proces en effect.

Magiko 5000 en Aquamag 7000

Neem bijvoorbeeld de Magiko 5000 en de Aquamag 7000: twee Chinese waterontharder alternatieven die uitsluitend pronken met hun magnetische veldsterkte. Ze gaan zelfs zo ver dat ze beweren dat hun waterontharder alternatief beter werkt, puur vanwege een hogere eenheid in Gauss of Tesla. Dit is veel te kort door de bocht en komt dicht in de buurt bij oplichting. We vertellen u daarom graag wat onze Amfa4000 completer en dus beter maakt.

Waarom kiezen voor de Amfa4000?

Ons zelfontwikkelde antikalk systeem, de Amfa4000, onderscheidt zich dankzij jarenlange research in combinatie met bewezen Zwitserse nano-technologie. De optimale werking van de Amfa4000 zit hem niet in de hoeveelheid Tesla die de magneten produceren, maar bijvoorbeeld wel in de uiterst uitgebalanceerde opstelling van de magneten ten opzichte van elkaar. Het resultaat: calcium en magnesium krijgen niet de kans om te kristalliseren, waardoor kalk in het water zich niet aan uw leidingen en apparatuur hecht. Lees meer over de werking van de Amfa4000.

Andere voordelen Amfa4000

We hebben tientallen jaren ervaring op het gebied van antikalk systemen en werken al sinds 1981 in eigen land aan unieke antikalk oplossingen. We geloven dan ook heilig in onze Amfa4000. Zo heilig, dat we u altijd onderstaande voordelen bieden bij een aankoop:

 10 jaar garantie
 100 dagen uitproberen
 Niet goed? Geld terug!

Meer informatie nodig?

Meer te weten komen over de voordelen van ons antikalk systeem of de valkuilen van vaak Chinese namaakproducten? Onze specialisten zijn telefonisch te bereiken via 085 864 0002. U kunt ook een e-mail sturen naar service@waterontharder.com. We zijn u met genoegen van dienst.

Amfa4000 direct bestellen

Overtuigd geraakt van ons Amfa4000 antikalk systeem? Bestel het apparaat dan direct door gebruik te maken van onderstaande groene knop.

BESTEL AMFA4000®

Nederlands