Antikalk magneet van 24Man

Hieronder ziet u de mogelijkheden van 24Man met betrekking tot de antikalk magneet. Wij vinden dat wij de beste oplossing tegen kalkaanslag hebben: de Amfa4000 waterontharder. Wij zijn 24Man en expert op het gebied van waterbehandeling. Dit komt door onze Zwitserse precisie en onze kennis van water. De Amfa4000 wateronthardersysteem is met vakmanschap en kwaliteit ontwikkeld en onderzocht in Zwitserland. Bekijk gerust de mogelijkheden van de Amfa4000. Heeft u nog vragen? Dan kunt u ons een e-mail sturen. Ons e-mailadres is amfa@antikalk.com.

De werking van de antikalk magneet

De reden dat kalk zich ophoopt en vastzet is het feit dat de verantwoordelijke mineralen Calcium en Magnesium met elkaar verbinden. Hierdoor ontstaan er kalkkristallen. Dit proces wordt door de Amfa4000 voorkomen. Maar hoe doet de Amfa4000 dat? Met de Amfa4000 wordt een frequentie geproduceerd die ervoor zorgt dat er een disharmonie in de interne frequentie van de watermolecule ontstaat. Als gevolg komen microdeeltjes van de H20-moleculen vrij. Deze vrijgekomen microdeeltjes worden het natuurlijke centrum voor de binding van kalk. Hierdoor ontstaat het typische ronde en plaatvormige niet-hechtende kristallen. Gevolg is dat het kalk niet meer in het water is opgelost en zich niet meer afzet op leidingen en verwarmingselementen.

Amfa4000  waterontharder

Waarom de antikalk magneet van 24Man?

Met de antikalk magneet van 24Man bespaart u maar liefst 1000 euro aan kosten. Doordat kalkafzetting voorkomen wordt, verbruiken uw warmwaterapparaten aanzienlijk minder energie. De Amfa4000 is makkelijk te monteren zonder breekwerk en makkelijk verplaatsbaar. Het is dus ook erg geschikt voor huurders omdat het apparaat gemakkelijk gedemonteerd en weer aangesloten kan worden. Hiervoor heeft u geen toestemming van de verhuurder nodig. Andere redenen om voor 24Man te kiezen:

  • 24Man staat voor degelijkheid;
  • 24Man zorgt voor een eenvoudige montage;
  • 24Man denkt om uw gezondheid;
  • 24Man is over de prijs duidelijk en doet niet moeilijk;
  • 24Man denkt aan uw portemonnee;
  • 24Man denkt ook aan het milieu;
  • 24Man lost het mystery van kalkaanslag op;
  • 24Man denkt om uw veiligheid.

Bestel de antikalk magneet nu!

Is uw interesse gewekt voor de antikalk magneet? Bestel de Amfa4000 dan voor 23:00 uur, want dan heeft u het morgen al in huis. Wij verzenden het product altijd gratis. Heeft u vragen? Dan kunt u ons 24/7 een email sturen naar amfa@antikalk.com. Telefonisch zijn we bereikbaar op werkdagen van 12:00 tot 17:00 uur op 020 2600033.

Post your comment

24Man