De Amfa4000® nu € 169
Nog
om je bestelling te ontvangen

Een perfecte waterontharder

Op zoek naar de beste oplossing tegen kalkaanslag? Wij bieden u de Amfa4000 Waterontharder aan. Het voorkomt kalkafzetting en zorgt ervoor dat bestaand kalk geleidelijk afbreekt. Met onze waterontharder bespaart u maar liefst 500 euro per jaar! Geheel onderhoudsvrij en gemakkelijk te bestellen. Bekijk snel de vele voordelen van de Amfa4000 Waterontharder en bestel hem snel in onze webshop. 24Man, voor de beste oplossing tegen kalkaanslag.

 

De vele voordelen van deze waterontharder

Waarom de Amfa4000 Waterontharder de beste oplossing is tegen kalkaanslag volgens 24Man? Omdat deze waterontharder het probleem aanpakt bij de kern! Calcium en Magnesium verbinden met elkaar, waardoor kalk zich ophoopt en vastzet. Hierdoor ontstaan er kalkkristallen. De Amfa4000 zorgt ervoor dat deze moleculen niet met elkaar verbinden en weet ze toch te behouden! Hierdoor wordt het proces van het creëren van kalkkristallen voorkomen. 24Man is een echte expert op het gebied van waterbehandeling. Onze waterontharder brengt vele voordelen met zicht mee. Zoals eerder aangegeven is de waterontharder onderhoudsvrij, dat terwijl uw apparaten een aanzienlijk langere levensduur hebben door de Amfa4000. Een groot voordeel is ook de smaak van uw leidingwater. De smaak wordt beter en het water voelt zachter aan. Dit zorgt ervoor dat uw was zachter aanvoelt dan ooit! De waterontharder kan worden geïnstalleerd zonder aanpassingen aan uw waterleiding. 24Man wilt graag duurzaam ondernemen, onze waterontharder is dan ook geheel milieuvriendelijk en bevat geen filters of chemische toevoegingen. Op zoek naar meer informatie over deze oplossing tegen kalkaanslag? Bekijk onze website.

24Man biedt de beste oplossing

U kiest graag voor de beste oplossing van 24Man? Onze Amfa4000 Waterontharder stelt u niet teleur. Bent u toch niet tevreden over ons product? Na aanschaf bieden wij u een 100 dagen niet goed = geld terug garantie. Wanneer u het product wilt retourneren betaalt u geen verzendkosten. Kunt u niet wachten om de Amfa4000 Waterontharder in huis te hebben? Wanneer u voor 23:59 uur besteld heeft u hem de volgende dag in huis. Daarnaast betaalt u geen verzendkosten. Wanneer u vragen heeft over 24Man, over de werkwijze van de Amfa4000 Waterontharder of over de verzending, bekijk dan onze website voor meer informatie. Daarnaast kunt u ook altijd contact met ons op nemen via de mail. 24Man staat 24/7 voor u klaar.