De Amfa4000® nu € 129
Nog
om je bestelling te ontvangen

Waarvoor gebruikt u een waterontharder?

Kalkaanslag heeft geen kans meer

Kalkaanslag heeft een negatief effect op uw leidingen. U ziet de kalkaanslag terug op uw douchedeuren en kranen en u merkt het aan de verwarmingselementen in uw elektrische apparaten. Wilt u van uw kalkaanslag af? Bestel dan snel een waterontharder en bespaar op uw energierekening.

    • Snel te installeren
    • Tot wel 85% minder kalkaanslag
    • Geschikt voor alle typen leidingen
    • Geen service- en onderhoudskosten

Bestel uw eigen waterontharder nu voor € 149,- en profiteer van gratis verzending. Als u de waterontharder voor 23:59 uur bestelt, dan kunt u hem morgen al zelf installeren.

Bestel de waterontharder
 

Wat doet een waterontharder?

Een waterontharder zorgt er met magnetische velden voor dat calcium en magnesium niet kristalliseren in uw leidingen. De Amfa4000 verwijdert deze mineralen niet, maar onderdrukt het negatieve effect ervan. Hierdoor gaan uw elektrische apparaten met verwarmingselement langer mee.


 

Waterontharder zelf installeren

Julio Rosier laat u zien hoe gemakkelijk uzelf de Amfa4000 kunt installeren. Geen monteurs over de vloer. Het enige dat u nodig heeft is de waterontharder en een tiewrap.

nu bestellen

Voordelen van een waterontharder

Een waterontharder brengt verschillende voordelen met zich mee. We hebben de belangrijkste voor u op een rijtje gezet:

➤ U vermindert uw energiekosten

Kalkaanslag zorgt ervoor dat uw apparaten meer energie verbruiken. Dit komt doordat de kalkaanslag de verspreiding van de warmte moeilijker maakt. Als de kalkaanslag verdwenen is neemt het energieverbruik af, omdat apparaten met schone leidingen sneller verwarmen.

➤ Uw apparatuur gaat langer mee

Doordat het apparaat minder energie verbruikt, wordt de levensduur verlengd.

➤ U hoeft nooit meer te boenen en schrobben

De kalk kan zich niet meer hechten aan uw douchedeuren of kranen. Hierdoor hoeft u nooit meer te boenen met schoonmaakmiddelen.

➤ U helpt het milieu

Doordat u jaarlijks minder energie verbruikt, bent u energiezuinig bezig. Dit heeft een positief effect op het milieu.

Uw waterontharder online bestellen

Wilt u uw steentje bijdragen aan het milieu, geld besparen en wilt u minder tijd kwijt zijn aan het schoonmaken van uw douchedeuren en kranen? Bestel dan snel uw eigen Amfa4000 online voor slechts € 129,-. Wanneer u uw waterontharder voor 23:59 uur bestelt, kunt u hem morgen al installeren. U merkt na ongeveer drie tot vijf weken verschil.