• 1 Systeem voor het hele huis
 • Voor 23:59 besteld: Morgen in huis
 • Gratis verzending
 • Gratis retour
 • Geschikt voor elk type woning
Klanten beoordelen ons 4.6 van 5

Versla kalkaanslag met de waterontharder

De waterontharder kost u slechts eenmalig €169,-. Wanneer u vandaag voor 23:59 uur bestelt, bezorgen we de waterontharder de volgende dag. 27 september, 3 oktober en 25 oktober gaat van elke verkochte waterontharder €20,- naar KIKA

Introductie video

Afspelen
 • Voor 23:59 besteld: Morgen in huis
 • 1 waterontharder is geschikt voor het hele huis
 • Geschikt voor elk type woning
 • Geen service- en onderhoudskosten

De beste oplossing tegen kalkaanslag

Geniet thuis van heerlijk water met de Amfa4000 waterontharder. U merkt direct dat het water minder kalkaanslag veroorzaakt. Binnen enkele weken ziet u geen nieuwe kalkaanslag ontstaan. De compacte waterontharder is binnen 5 minuten te installeren. Het magnetische veld voorkomt vervolgens dat de kalkaanslag zich hecht aan uw leidingen en sanitair. Zo heeft u geen last meer van kalkaanslag in uw badkamer, smaakt uw water lekkerder en gaan huishoudelijke apparaten langer mee.

De voordelen

 • Lekkere zachte gewassen kleding
 • Thee en koffie smaken beter
 • Besparing op de energierekening

Hoe werkt de Amfa4000®? waterontharder

Installatie Amfa4000®

Door de geringe afmetingen volstaat een vrije ruimte van slechts 8cm over de lengte van de buis om de waterontharder te monteren. Montage kan op elk type buis zoals pvc, koper, flexibele buis en (gegalvaniseerd) staal. Met een diameter van 12mm tot 42mm.

Kwaliteit waterontharder

De Amfa4000® waterontharder gemaakt van materialen van hoge kwaliteit, dit betekent dat hij onder de meeste omstandigheden levenslang mee gaat en onderhoudsvrij is. Mocht er toch iets mis zijn met de waterontharder, dan heeft u ook nog 10 jaar lang garantie. Daarnaast geven wij 100 dagen een "niet goed, geld terug" garantie, zodat u zelf zonder risico de waterontharder kunt uitproberen.

Werking Amfa4000®

Met een enorme kracht van 0.117 Tesla zorgen de velden ervoor dat Calcium en Magnesium niet kristalliseren. De Amfa4000® haalt deze mineralen niet uit het water maar onderdrukt de negatieve effecten waardoor deze niet meer neerslaan. De kalk blijft dus in het water maar hecht niet meer op uw apparatuur en leidingen. " 1 systeem voor het hele huis.

Magneetvelden

24Man heeft veel onderzoek gedaan naar de juiste opstelling van de magneetvelden in de waterontharder. De Amfa4000 maakt gebruik van duurzame en vooruitstrevende techniek, waardoor een sterk veld in een compacte behuizing is gerealiseerd. Hierdoor ontstaat een krachtig en klein toestel dat in kleine ruimtes kan worden gemonteerd zonder moeilijke ingrepen aan de leidingen.

4.6 van 5 sterren, uit 6134 reviews

Al meer dan 100.000 tevreden klanten

Het ontkalken van uw leidingen kunt u met een gerust hart aan onze betrouwbare waterontharder overlaten. Al meer dan 100.000 tevreden klanten gingen u voor. U heeft geen last meer van wit uitgeslagen douchekoppen en ook is het vervangen van dure filters niet langer nodig.

Lees alle reviews

Beoordelingen uit YOTPO

Waarom Amfa4000?

De Amfa4000 waterontharder van Waterontharder.com is ontwikkeld met Zwitserse precisie. Bij Waterontharder.com staat kwaliteit voorop en gebruiken we alleen de beste onderdelen. De waterontharders worden onderzocht in Zwitserland en met vakmanschap vervaardigd.

Prijs Amfa4000 waterontharder

Bij Waterontharder.com houden we van duidelijke prijzen en brengen we geen extra kosten in rekening.

Na de aanschafkosten van € 169,- betaalt u geen bezorgkosten en het afsluiten van een service- en onderhoudscontract is niet nodig. Bovendien profiteert u bij ons van een garantie van maar liefst 10 jaar.

Eenmalig 169,-
 • Inclusief verzending
 • Voor 23:59 besteld, morgen in huis
 • 100 dagen geld terug garantie
Bestel nu

Amfa4000 waterontharder in de media

Diverse media hebben inmiddels de waterontharder Amfa4000 behandeld. In dit artikel legt Julio Rosier uit waarom kalk elk jaar veel geld kost en hoe onze Amfa4000-waterontharder dergelijke kalkaanslag voorkomt. Deze video laat ook zien hoe je de Amfa4000 zelf binnen vijf minuten installeert.

Waarom amfa4000

De beste oplossing
tegen kalkaanslag

De Amfa4000 waterontharder verandert de structuur van mineralen in leidingwater, zonder hierbij essentiële bestanddelen uit het water te halen. Onze waterontharder is wetenschappelijk getest en geheel milieuvriendelijk.

De pluspunten van onze waterontharder magneet

 • 1 systeem voor het hele huis en 100 dagen niet goed geld terug garantie.
 • Geniet van minder kalkaanslag;
 • De waterontharder breekt geleidelijk de bestaande kalk af;
 • De Amfa4000 waterontharder is milieuvriendelijk;
 • De Amfa4000 waterontharder is onderhoudsvrij;
 • 10 jaar volledige fabrieksgarantie op de waterontharder Amfa4000;
 • Besparing van € 250,- tot € 500,- per huishouden per jaar mogelijk met onze waterontharder;
 • Gevoelige huid? Met ontkalkt water heeft u minder last van huiduitslag, jeuk, bultjes, of eczeem.

Hoe werkt de Amfa4000®

De waterontharder maakt gebruik van speciale krachtige magneet techniek 0.117 Tesla = 1170 Gauss. Daarnaast zijn de magneten optimaal op elkaar afgestemd dankzij jarenlang onderzoek , waardoor u verzekerd bent van een optimale werking. Wil je meer weten over dit bijzondere systeem? Je vindt meer informatie en antwoorden op enkele veelgestelde vragen op onze Amfa4000 informatiepagina.

Meer info en veelgestelde vragen

Nadelen van hard water

Door kalkaanslag kunt u last krijgen van verstopte leidingen en werken uw huishoudelijke apparaten minder goed. Hierdoor heeft u meer wasmiddelen nodig om uw vaat en was schoon te krijgen. Ook gaan door de kalkaanslag apparaten sneller stuk: uw cv-ketel en boiler hebben een aanzienlijk kortere levensduur.

Het ontstaan van kalk

In veel gebieden in Nederland hebben we last van hard water door kalk en magnesium. De hardheid van water verschilt van gebied tot gebied. Wilt u weten wat de hardheid van het water bij u in de buurt is? Op onze waterhardheidpagina vindt u een compleet overzicht van de hardheid van het kraanwater in verschillende gemeenten in Nederland.

Hoe ontstaat kalkaanslag?

Calcium en magnesium mineralen gaat kristalliseren en vormen ketelsteen. De kalk gaat zich afzetten in de vorm van kalkaanslag op je sanitair en apparatuur.

Strenge voorschriften en eisen

De apparatuur dient aan strenge voorschriften en eisen te voldoen. Het systeem werkt zeer effectief en maakt microdeeltjes in het water vrij. Door deze verandering van de kristalstructuur en mineralen voorkomt de Amfa4000 kalkaanslag.

Geschikt voor elk type woning

De Amfa4000 is geschikt voor elk type woning, of u nu op een woonboot of in een appartement, villa of gezinswoning woont. Het enige wat u nodig heeft, is een stukje rechte waterleiding van ongeveer acht centimeter. U installeert de Amfa4000 eenvoudig zelf.

Voordelen waterontharder

Hoewel kalk niet slecht is voor uw lichaam, gaan apparaten door kalk minder lang mee en werken ze minder effectief. Uw energiekosten kunnen hierdoor tot wel 30% hoger uitvallen. Laat daarom uw waterleiding op tijd ontharden en wees hoge kosten voor. Nadat u onze waterontharder met magneet heeft besteld, kunt u weer genieten van heerlijk zacht water.

Wat doet de Amfa4000 met water?

De waterontharder kun je eenvoudig zelf om de waterleiding plaatsen voor of na de watermeter. En het magnetisch veld voorkomt dat calcium en magnesium kristalliseren. Doordat de kalk opgelost blijft in het water gaat deze niet meer hechten. Zo heeft u geen last meer van kalkaanslag in uw badkamer, smaakt uw water lekkerder en gaan huishoudelijke apparaten langer mee.

Eenvoudig online bestellen

De Amfa4000 bestelt u gemakkelijk en snel via onze webshop. Wanneer u vandaag voor 23:59 uur bestelt, bezorgen we de waterontharder de volgende dag.

Direct bestellen

Heeft u vragen?

Heeft u een vraag over de Amfa4000 waterontharder of wilt u meer weten over het plaatsen van een bestelling?

Meer info en veelgestelde vragen