De Amfa4000® Pro antikalk systeem nu € 139
Nog
om je bestelling te ontvangen

Steun KIKA voor elke verkochte waterontharder €20 naar KIKASteun KIKA voor elke verkochte Amfa4000 antikalk systeem Zondag 24 januari 2021 20 euro naar RUN for KiKa Marathon! Kijk naar de speciale KiKa aflevering ex millitair/marathonloper Dennis van der Stroom in Nederland Ontdekt om 16:30 uur op RTL4.

 

Deze special van ‘Nederland Ontdekt’ staat in het teken van het geld inzamelen voor Run for KiKa Marathon . Jaarlijks krijgen ruim 550 kinderen in Nederland kanker. Op dit moment geneest 75% van deze kinderen. Samen met ondernemer Julio Rosier zal presentatrice Inge de Bruijn de kijkers activeren om Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa) te steunen. Het doel van de stichting is namelijk om het percentage te verhogen naar 95%.

 

De hoofdsponsor is AMFA4000. Van elke verkochte antikalk systeem tijdens de uitzending wordt 20,- euro aan Run for KiKa Marathon gedoneerd.


UPDATE: DE actie was een enorm succes! 

We hebben maar liefst 22000 euro binnen gehaald voor de  en hopen hiermee een grote stap gezet te hebben richting een kinder kankervrije wereld.
Deze special van Da’s Goed Geregeld staat in het teken van wetenschappelijk onderzoek naar kinderkanker. Jaarlijks krijgen ruim 550 kinderen in Nederland kanker. Op dit moment geneest 75% van deze kinderen. Samen met ondernemer Julio Rosier en acteur Ferdi Stofmeel zal presentator Kevin Brouwer de kijkers activeren om Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa) te steunen. Het doel van de stichting is namelijk om het percentage te verhogen naar 95%.


De hoofdsponsor is magneet ontkalker. Van elke verkochte antikalk systeem tijdens de uitzending wordt 20 euro aan de stichting gedoneerd.

UPDATE: DE actie was een enorm succes! 

We hebben maar liefst 13000 euro binnen gehaald voor de  en hopen hiermee een grote stap gezet te hebben richting een kinder kankervrije wereld.a2486632-3e2a-46ca-8659-8014aa12e8ae

WATERONTHARDER.COM ACTIE

De uitzending op zondag 27 september om 11.00 uur staat in het teken van wetenschappelijk onderzoek naar kinderkanker. Ondernemer Julio Rosier van Waterontharder.com heeft de uitzending mede mogelijk gemaakt. Van elke verkochte antikalk systeem tijdens de uitzending wordt €20,- aan de stichting gedoneerd.

 

*Magnetische antikalk systemen zoals Amfa4000 helpen om kalkproblemen te verminderen. Kalkaanslag kan nooit voor 100% worden voorkomen, maar de negatieve effecten van kalk kunnen door de Amfa4000 onderdrukt worden. De mate van succesvolle werking is hierbij afhankelijk van externe factoren, zoals [lengte en materiaal van leidingen].