De Amfa4000® Pro antikalk systeem nu € 129
Nog
om je bestelling te ontvangen

Zacht water door een antikalk systeem?

Wilt u graag zachter aanvoelend water bij u thuis? Dan is ons Amfa4000 antikalk systeem een aanrader voor u! 24Man biedt u namelijk de beste oplossing tegen kalkaanslag. Deze oplossing is geschikt voor iedere leidingdiameter en type woonhuis. Makkelijk te verplaatsen en eenvoudig te monteren. Wilt u graag zacht water uit de kraan zonder bijsmaak? Bestel snelhet AMFA4000 antikalk systeem. Lees verdere voor de vele voordelen.

Waarom kiest u voor de Amfa4000 antikalk systeem?

De Amfa4000 is er voor iedereen die zachter aanvoelend water en geen kalkaanslag meer wilt. Het monteren van het AMFA4000 antikalk systeem is namelijk erg eenvoudig. De montage kan op elke type buis plaatsvinden. Dus heeft u een buis van koper, PCV of staal? Dit is geen probleem. De meest geschikte plek voor montage is direct achter de watermeter.Bent u klaar met kalkaanslag en wilt u weer genieten van zachter aanvoelend water? Het Amfa4000 antikalk systeem is de beste oplossing tegen kalkaanslag. De Amfa4000® zorgt ervoor dat er geen hard algoniet, wat u kent als kalksteen, meer vormt. Wij zijn echte specialisten op het gebied van waterbehandeling. Naast dat u van dit antikalk systeemzachter aanvoelend water krijgt en dat hij gemakkelijk te monteren is, heeft de Amfa4000 nog vele andere voordelen:

  • Het antikalk systeem is onderhoudsvrij;
  • Apparaten (zoals wasmachines, vaatwasmachines en boilers) hebben een aanzienlijk langere levensduur;
  • De Amfa4000 is milieuvriendelijk;
  • Het bevat geen filters en/of chemische toevoegingen.

Bestel gemakkelijk en snel bij 24Man!

Voor het beste alernatief voor een waterontharder; het AMFA4000 antikalk systeem kunt u terecht bij 24Man. Wij zorgen ervoor dat de smaak van uw leidingwater weer wordt verbeterd, zonder dat er aanpassingen plaatsvinden aan uw waterleiding. Een eenmalige investering waar u nog jaren van profiteert. U bespaart maar liefst 500 euro per jaar met de Amfa4000. Een echte investering in uw eigen portemonnee. Daarnaast betaalt u bij 24Man nooit verzend- of retourneerkosten. Kunt u niet wachten om de Amfa4000 antikalk systeem zo snel mogelijk in huis te hebben? Als u voor 23.59 uur bestelt heeft u hem morgen nog in huis. Bent u niet tevreden over het product? 24Man biedt u altijd een 100 dagen niet goed geld terug garantie aan. Wanneer u tevreden bent over het AMFA4000 antikalk systeem, bieden wij u een 10 jaar volledige fabrieksgarantie aan op het Amfa-systeem. Heeft u vragen over 24Man, de Amfa4000 antikalk systeem of over de werkwijze? Twijfel niet en neem gerust contact met ons op. Wij zijn op werkdagen te bereiken tussen 12.00 en 17.00 uur of u kunt ons altijd mailen. De Amfa4000, altijd zachter aanvoelend water en geen kalkaanslag met dit antikalk systeem.

*Magnetische antikalk systemen zoals Amfa4000 helpen om kalkproblemen te verminderen. Kalkaanslag kan nooit voor 100% worden voorkomen, maar de negatieve effecten van kalk kunnen door de Amfa4000 onderdrukt worden. De mate van succesvolle werking is hierbij afhankelijk van externe factoren, zoals [lengte en materiaal van leidingen].