• 1 Systeem voor het hele huis
  • Voor 23:59 besteld: Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • Gratis retour
  • Geschikt voor elk type woning

Zacht water door onze waterontharder

Wilt u graag zacht water bij u thuis? Dan is onze Amfa4000 Waterontharder een aanrader voor u! 24Man biedt u namelijk de beste oplossing tegen kalkaanslag. Deze oplossing is geschikt voor iedere leidingdiameter en type woonhuis. Makkelijk te verplaatsen en eenvoudig te monteren. Wilt u graag zacht water uit de kraan zonder bijsmaak? Bestel snel de Amfa4000 Waterontharder. Lees verdere voor de vele voordelen.

Waarom kiest u voor de Amfa4000 Waterontharder?

De Amfa4000 is er voor iedereen die zacht water en geen kalkaanslag meer wilt. Het monteren van de waterontharder is namelijk erg eenvoudig. De montage kan op elke type buis plaatsvinden. Dus heeft u een buis van koper, PCV of staal? Dit is geen probleem. De meest geschikte plek voor montage is direct achter de watermeter.Bent u klaar met kalkaanslag en wilt u weer genieten van zacht water? De Amfa4000 Waterontharder is de beste oplossing tegen kalkaanslag. Calcium en Magnesium verbinden zich met carbonaat ionen, waardoor de kalk zich ophoopt en vastzet. Hierdoor ontstaan er kalkkristallen. De Amfa4000 voorkomt dit proces. Wij zijn echte specialisten op het gebied van waterbehandeling. Naast dat u van deze waterontharder zacht water krijgt en dat hij gemakkelijk te monteren is, heeft de Amfa4000 nog vele andere voordelen:

  • De waterontharder is onderhoudsvrij;
  • Apparaten (zoals wasmachines, vaatwasmachines en boilers) hebben een aanzienlijk langere levensduur;
  • De Amfa4000 is milieuvriendelijk;
  • Het bevat geen filters en/of chemische toevoegingen.

Bestel gemakkelijk en snel bij 24Man!

Voor de beste waterontharder kunt u terecht bij 24Man. Wij zorgen ervoor dat de smaak van uw leidingwater weer wordt verbeterd, zonder dat er aanpassingen plaatsvinden aan uw waterleiding. Een eenmalige investering waar u nog jaren van profiteert. U bespaart maar liefst 500 euro per jaar met de Amfa4000. Een echte investering in uw eigen portemonnee. Daarnaast betaalt u bij 24Man nooit verzend- of retourneerkosten. Kunt u niet wachten om de Amfa4000 Waterontharder zo snel mogelijk in huis te hebben? Als u voor 23.59 uur bestelt heeft u hem morgen nog in huis. Bent u niet tevreden over het product? 24Man biedt u altijd een 100 dagen niet goed geld terug garantie aan. Wanneer u tevreden bent over de waterontharder, bieden wij u een 10 jaar volledige fabrieksgarantie aan op het Amfa-systeem. Heeft u vragen over 24Man, de Amfa4000 Waterontharder of over de werkwijze? Twijfel niet en neem gerust contact met ons op. Wij zijn op werkdagen te bereiken tussen 12.00 en 17.00 uur of u kunt ons altijd mailen. De Amfa4000, altijd zacht water en geen kalkaanslag met deze waterontharder.