• 1 Systeem voor het hele huis
  • Voor 23:59 besteld: Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • Gratis retour
  • Geschikt voor elk type woning

De waterontkalkers

Bent u op zoek naar waterontontkalkers? Wij, van 24Man, hebben een betere oplossing tegen kalkaanslag: de Amfa4000 waterontharder. Hieronder ziet u alle mogelijkheden van 24Man met betrekking tot deze waterontharder. De Amfa4000 waterontharder voorkomt het ontstaan van kalkkristallen, zonder dat essentiële bestanddelen uit het water wordt gehaald. Kijk gerust rond naar de mogelijkheden van de Amfa4000. Heeft u een vraag of wilt u ergens meer over weten? Dan kunt u ons te allen tijde een e-mailbericht sturen naar amfa@antikalk.com.

24Man; altijd goed geregeld en zonder risico

De Amfa4000 is een investering voor het leven; het gaat namelijk levenslang mee. En dat zónder bijkomende kosten zoals onderhoudskosten en/of contractuele kosten. Mocht u nog twijfelen over het product? Dan willen wij u graag wijzen op onze ‘100 dagen niet goed geld terug garantie’. Als u daarna nog steeds zo tevreden bent, krijgt u standaard een solide 10 jaar garantie op het systeem. Kwaliteit staat bij 24Man erg hoog in het vaandel en wij streven dan ook naar 100% tevredenheid van al onze klanten. Wij zeggen vaak: ‘service is onze kracht, kennis is onze macht’.

De Amfa4000 beschermt uw apparatuur en meer

Een belangrijk en groot voordeel dat de waterontharder met zich meebrengt, is het feit dat het uw apparatuur beschermt. Hoe werkt dat dan? Doordat de waterontharder het ontstaan van kalkkristallen voorkomt, raken zeefjes e.d. niet meer verstopt en raken warmte elementen niet meer verkalkt. Het kalk dat zich al reeds in de leidingen heeft vastgezet zal alsnog verdwijnen. Als gevolg dat u geen kalkafzetting meer in uw wasmachine, vaatwasser en/of warmwatertoestellen heeft. Wat wilt u nou nog meer? Maar dat is niet het enigste. De Amfa4000 verbetert ook de smaak van uw leidingwater enorm. Het water voelt een stuk zachter in uw mond en zonder bijsmaak. Tot slot brengt de Amfa4000 nog een aantal andere voordelen met zich mee:

  • Het is onderhoudsvrij;
  • Het bespaart circa €1000 per huishouden per jaar;
  • Het is milieuvriendelijk;
  • Het heeft geen filters en/of chemische toevoegingen.

Bestel het alternatief voor de waterontkalkers nu!

Dus wilt u graag een goed alternatief voor waterontkalkers? Dan heeft u nu wel gemerkt dat de Amfa4000 een waanzinnig goed idee is. Bestel het voor 23:59 uur, want dan heeft u het morgen al in huis. Wij verzenden het product altijd gratis. Heeft u vragen? Dan kunt u ons 24/7 een email sturen naar amfa@antikalk.com.