• 1 Systeem voor het hele huis
  • Voor 23:59 besteld: Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • Gratis retour
  • Geschikt voor elk type woning

Waterontharder thuis – Gratis retour!

Hieronder ziet u een waterontharder voor bij u thuis: de Amfa4000. Wij, van 24Man, vinden dat de Amfa4000 de beste oplossing tegen kalkaanslag is. Deze kwalitatieve waterontharder is geschikt voor iedere leidingdiameter en type woonhuis. Hij is makkelijk verplaatsbaar en is eenvoudig te monteren zonder breekwerk. Kijk gerust rond voor alle mogelijkheden. Heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Een eenvoudige montage voor bij u thuis

Het monteren van de Amfa4000 is erg eenvoudig. Door de geringe afmetingen volstaat een vrije ruimte van 8 centimeter over de lengte van de buis om het toestel te monteren. De montage kan op elk type buis plaatsvinden, zoals bijvoorbeeld koper, PVC en staal (niet op loden leiding installeren). Vaak is de meest geschikte plek voor montage direct achter de watermeter. Naast dat het eenvoudig te monteren is, is de Amfa4000 explosieveilig en kan dus ook bij gasmeters gemonteerd worden. Het heeft namelijk een veiligheidsschild om schade aan zendapparatuur of elektronica te voorkomen.


De Amfa400 is volgens 24Man de beste oplossing tegen kalkaanslag. De reden dat kalk zich ophoopt en vastzet is het feit dat Calcium en Magnesium met elkaar verbinden. Hierdoor ontstaan er kalkkristallen. Dit proces wordt door de Amfa4000 voorkomen! 24Man is expert op het gebied van waterbehandeling. De Amfa4000 is dan ook met vakmanschap en kwaliteit ontwikkelt. Dit zorgt ervoor dat de Amfa4000 veel voordelen met zich meebrengt. Hieronder een aantal opgesomd:

  • De waterontharder is onderhoudsvrij;
  • Apparaten (zoals wasmachines, vaatwasmachines en boilers) hebben een aanzienlijk langere levensduur;
  • De Amfa4000 is milieuvriendelijk;
  • Het bevat geen filters en/of chemische toevoegingen.

Daarnaast verbeterd de waterontharder de smaak van uw leidingwater. Ook kan de waterontharder van 24Man kan in 99% van de gevallen geplaatst worden. Deze kan geïnstalleerd worden zonder aanpassingen aan de waterleiding. Als u hem aanschaft heeft u 100 dagen niet goed = geld terug garantie. Bent u tevreden en gebruikt u de waterontharder; dan heeft u 10 jaar volledige fabrieksgarantie op het Amfa-systeem. Voor water ontharden is de waterontharder van 24Man dus uitermate geschikt!

Kies voor de beste waterontharder!

Voor de beste waterontharder bent u zojuist op de juiste pagina terecht gekomen. Bestel de Amfa4000 voor 23:59 uur, dan heeft u het morgen al in huis. Wij verzenden het product altijd gratis. Heeft u vragen? Dan kunt u ons 24/7 een email sturen naar amfa@antikalk.com.