De Amfa4000® nu tijdelijk van € 299 voor € 169 Actie is nog
uur geldig
  • 1 Systeem voor het hele huis
  • Voor 23:59 besteld: Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • Gratis retour
  • Geschikt voor elk type woning

Wat zijn de voordelen van een waterontharder?

Met een waterontharder profiteert u van vele voordelen. Denk aan het voorkomen van kalkafzetting, een besparing tot wel € 500,- per jaar en een langere levensduur van huishoudelijke appratuur. Zo zijn er nog veel meer voordelen te noemen. Een aantal belangrijke voordelen lichten we hieronder verder toe.

Lage aanschafwaarde, hoog rendement

Een waterontharder is relatief goedkoop. De Amfa4000 waterontharder kost slechts € 169,-. Daar staat een kostenbesparing van ongeveer € 500,- per huishouden, per jaar, tegenover. Na 1 jaar heeft u de waterontharder dus al terugverdiend.

Geen onderhoud

De Amfa4000 waterontharder is 100% onderhoudsvrij. Na het installeren heeft u geen omkijken meer naar de waterontkalker.

Apparaten gaan langer mee

Huishoudelijke apparatuur die water gebruiken, zoals de wasmachine, vaatwasser, strijkbout, boiler, maar ook het koffiezetapparaat zijn niet gebaat bij kalk. Door kalk gaan deze appraten minder lang mee. Door een waterontharder te kopen zorgt u ervoor dat deze appraten langer meegaan.

10 jaar garantie

We staan achter ons product en de werking daarvan. Zo zorgt de Amfa4000 voor 85% minder kalkaanslag en is de waterontharder geschikt voor vrijwel elke woning. We bieden u daarom 10 jaar garantie.

Daarnaast kunt u de waterontharder 100 dagen gratis uitproberen. Bent u niet tevreden na 3 maanden? Stuur de waterontharder dan retour. U ontvangt het aankoopbedrag dan weer terug op uw rekening.

 

Milieuvriendelijk

Een waterontharder verbruikt geen stroom en is zeer duurzaam. Daarnaast zorgt een waterontharder er zelfs voor dat u minder energie verbruikt.

Doe-het-zelf montage

Het installeren van een waterontharder is een klusje van hooguit 5 minuten. De Amfa4000 wordt het liefst geplaatst in de meterkast, dichtbij de watermeter. Met de bijgeleverde tiewrap bevestigt u de waterontharder. Gereedschap is niet nodig. Lees hier meer over de installatie.

Benieuwd naar meer voordelen van een waterontharder?

  • Bekijk hier alle  voordelen  van de Amfa4000 waterontharder.