• 1 Systeem voor het hele huis
  • Voor 23:59 besteld: Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • Gratis retour
  • Geschikt voor elk type woning

De oplossing tegen kalkaanslag: de Amfa4000 waterontharder

Kalkaanslag is een van de meest vervelende dingen voor uw machines en u. Kalkaanslag ontstaat door hard water. Dit wordt veroorzaakt door mineralen als magnesium en kalk. Door vernbindingen van calcium en magnesium ionen met carbonaat ionen vormt zich kalkaanslag. Hoe hoger de hardheid van het water, des te meer kalkaanslag er ontstaat. Dit is niet schadelijk voor het lichaam, maar wel voor watersystemen. Wist u dat kalkaanslag u 15 tot 70% meer energie kan kosten? Kalk zet zich vaak vast zonder dat het zichtbaar is. De druk van het water daalt en uw energierekening stijgt, omdat het opwarmen van het water langer duurt vanwege de kalkaanslag. Deze aanslag kan voorkomen worden door voor structuurverandering van de mineralen te zorgen, zonder hierbij essentiële bestanddelen uit het water te halen. Hoe? Dankzij de Amfa4000!

De Amfa4000 was te zien op RTL4 woontips! In dit item legt Julio van 24Man uit waarom kalkaanslag zo slecht is. Hoe onze Amfa4000 waterontharder hiermee kan helpen, en hoe u deze zelf eenvoudig binnen 5 minuten kunt installeren. Benieuwd? Kijk snel!

Wat is het?

Onze Amfa4000 waterontharder is ontwikkeld met Zwitserse precisie. Bij ons staat kwaliteit voorop. Wij werken daarom enkel met de beste onderdelen. Onze producten worden uitsluitend geproduceerd en geassembleerd in, en met producten uit, de EU. De Amfa4000® is een kwaliteitsproduct en is met vakmanschap vervaardigd. De waterontharder is bestemd voor huishoudelijk gebruik. Dit systeem is geschikt voor elk type woning en elk type leidingdiameter. De Amfa4000® is onderhoudsvrij en een eenmalige investering, er zijn geen bijkomende kosten zoals jaarlijkse onderhoudscontracten of verplichte zoutafname.

Werking van de Amfa4000 waterontharder

Wij maken gebruik van een moderne en duurzame gadolinium ceramiek techniek, waardoor een sterk veld in een compacte behuizing is gerealiseerd. Dit levert een klein krachtig toestel op die gemonteerd kan worden in kleine ruimtes. Wij onderscheiden ons door van het duurzame en unieke Twin-Support systeem. Dit betekent het De Amfa4000® waterontharder is opgebouwd uit twee krachtige ingebouwde modules. Deze zijn speciaal op elkaar afgestemd om een optimale en perfecte werking te garanderen. Bestaand wateronderzoek heeft aangetoond dat water de neiging heeft microdeeltjes te omsluiten met een complex van losse aan elkaar geketende watermoleculen. Dit complex van ongeveer 100 losse aan elkaar geketende watermoleculen, zorgt ervoor dat het microdeeltje zich niet kan binden aan kalk dat in het water is opgelost. Gevolg: kalk zet zich af op leidingen en verwarmingselementen. Om dit op te lossen produceert de Amfa4000 een frequentie die ervoor zorgt dat er een disharmonie in de interne frequentie van de watermolecule ontstaat, waardoor het microdeeltje vrijkomt. Dit deeltje wordt het natuurlijke centrum voor de binding van kalk. Hierdoor ontstaan plaatvormige en ronde kristallen. Om ervoor te zorgen dat microdeeltjes worden vrijgemaakt van H2o-moleculen, zodat niet-hechtende kristallen kunnen ontstaan, dient FAK-apparatuur te voldoen aan zeer specifieke eisen. Zo dient een magnetisch veld 100 miljoen keer sterker te moeten zijn om de gewenste werking op de H2o-moleculen te verkrijgen. Wetenschappelijk onderzoek door Prof Klaus J. Kronenberg van de Claremont Universiteit in Californië, heeft echter aangetoond dat niet het magnetische veld, maar de verhouding tussen de werking van meerdere velden en de stroomsnelheid van water ten opzichte van deze velden bepalend zijn voor een effectieve behandeling van Calciumcarbonaat. Met een enorme kracht zorgen de tegenovergestelde velden ervoor dat calcium en magnesium niet kristalliseren en er geen harde kalklaag ontstaat. Dankzij de Amfa-waterontharder wordt deze eigenschap verbroken door wijziging van de kristalstructuur. Kalkaanslag wordt nu voorkomen door de verandering van structuur van de mineralen. Dit proces is geheel milieuvriendelijk en wetenschappelijk getest. Wij dragen graag ons steentje bij aan het milieu, daarom leveren wij de waterontharder tegenwoordig standaard met een waterbesparingssysteem.

De voordelen

Dankzij onze Amfa4000 heeft u geen last meer van wit uitgeslagen douchekoppen, kalkaanslag in uw vaatwasser, wasmachine of andere warmte toestellen zoals een geiser, CV-ketel of boiler. Ook verstopte zeefjes van uw kranen behoren tot het verleden. Het water wordt zachter en tevens smaakt het beter. U zult verschil en verbetering merken indien uw water op het moment niet lekker smaakt of ruikt. Nog een aantal voordelen van de Amfa4000 waterontharder op een rijtje:

  • Voorkomt kalkafzetting;
  • Breekt geleidelijk bestaand kalk af;
  • Milieuvriendelijk;
  • Onderhoudsvrij;
  • Besparing van €250 tot €500 per huishouden per jaar mogelijk;
  • 10 jaar volledige fabrieksgarantie.

Kosten

U kunt de Amfa4000 waterontharder aanschaffen voor een bedrag van slechts €169. Deze prijs is geldig binnen heel Nederland en België. Uw kalkprobleem wordt tot wel 85% verminderd en dat zonder bijkomende kosten. Bovendien is de Amfa4000 geschikt voor alle typen woningen en woonboten. Wij zorgen ervoor dat u tot wel €1000 per jaar aan kosten kunt besparen. Kalkafzetting wordt voorkomen waardoor uw apparaten veel minder energie verbruiken. Daarnaast produceert het systeem geen afvalwater en verbruikt geen zouten en chemicaliën. Wij bieden een solide 10 jaar garantie op ons systeem en u bent tevens verzekerd van onze 100 dagen niet goed, geld terug garantie.

De Amfa4000 waterontharder kopen

U koopt de Amfa4000 natuurlijk bij Waterontharder.com. Ons systeem is binnen enkele minuten eenvoudig te installeren en onderhoudsvrij. Het enige wat u nodig heeft is een recht stuk waterleiding van zo’n 8 centimeter. Kalkaanslag is funest voor elk watersystemen. Dankzij de Amf4000 is vervanging van dure filters niet nodig en bespaart u gemakkelijk op uw energierekening. Het systeem maakt gebruik van een moderne en duurzame gadolinium ceramiek techniek, waardoor een sterk veld in een compacte behuizing is gerealiseerd. Bestel vandaag voor 23:59 en ontvang uw waterontharder de volgende werkdag al in huis. De verzendkosten zijn gratis. Indien u niet tevreden bent kunt u uw aankoop ook kosteloos retour zenden.

De beste waterontharder

Waterontharder.com heeft als visie: goed water voor iedereen: Vitaal water en minder kalkproblemen zonder de gezonde mineralen te verwijderen. Het ontkalken van uw waterleiding kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Al meer dan 100.000 tevreden klanten gingen u voor. Aarzel niet en geniet ook weer van water zonder kalk dankzij onze Amfa4000 waterontharder! Uw water en voelt zachter verbeterd, smaakt beter en ruikt lekkerder na installatie van de Amfa4000 waterontharder. Ga ook voor die verbetering en geniet van water zoals het hoort. Heeft u een vraag over waterontharding of ons product? Neem contact met ons op. Onze medewerkers staan u graag te woord.