• 1 Systeem voor het hele huis
  • Voor 23:59 besteld: Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • Gratis retour
  • Geschikt voor elk type woning

Ontkalken met magneet

Heeft u last van kalkaanslag? Kies dan voor ontkalken met een magneet en ons unieke Amfa400 systeem. Wij maken gebruik van een moderne en duurzame gadolinium ceramiek techniek, waardoor een sterk veld in een compacte behuizing is gerealiseerd. Dit levert een klein krachtig toestel op die gemonteerd kan worden in kleine ruimtes.

De voordelen van ontkalken met de Amfa4000

Dankzij onze Amfa4000 heeft u geen last meer van wit uitgeslagen douchekoppen, kalkaanslag in uw vaatwasser, wasmachine of andere warmte toestellen zoals een geiser, CV-ketel of boiler. Ook verstopte zeefjes van uw kranen behoren tot het verleden. Het water wordt zachter en tevens smaakt het beter. U zult verschil en verbetering merken indien uw water op het moment niet lekker smaakt of ruikt.

Geef kalk geen kans

Het ontstaan van kalksteen ontstaat voornamelijk tijdens het verwarmen van water. Kalk zet zich vaak vast zonder dat het zichtbaar is. De druk van het water daalt en uw energierekening stijgt omdat het opwarmen van het water langer duurt vanwege de kalkaanslag. Onze tip is dan ook om te ontkalken met een magneet zoals de Amfa4000. Bespaar nu ook duizenden euro’s per jaar aan kosten. Dankzij de Amf4000 is vervanging van dure filters niet nodig en bespaart u gemakkelijk op uw energierekening. Bestel vandaag voor 23:59 en ontvang uw bestelling de volgende werkdag al in huis. De verzendkosten zijn gratis. Indien u niet tevreden bent kunt u uw aankoop ook kosteloos retour zenden. Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord.