• 1 Systeem voor het hele huis
  • Voor 23:59 besteld: Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • Gratis retour
  • Geschikt voor elk type woning

Kosten waterontharder – Gratis verzending & retour!

Wij, van 24Man, vinden dat de Amfa4000 de beste én goedkoopste oplossing tegen kalkaanslag is. Daarom ziet u hieronder alle mogelijkheden met betrekking tot de waterontharder Amfa4000. Wilt u weten wat kosten van de waterontharder zijn? Deze kunt u vinden onder het kopje ‘kosten en garantie’. Heeft u een vraag of wilt u meer weten? Schroom dan niet en neem contact met 24Man op. Kwaliteit staat bij ons erg hoog in het vaandel. Wij streven dan ook naar 100% tevredenheid van onze klanten. Besteld u voor 23:59? Dan heeft u de waterontharder morgen al in huis!

24Man lost het mysterie van kalk op

Kalkafzettingen zijn vaak niet direct zichtbaar: maar dat betekent niet dat het er dan niet is. Pas als de doorstroomsnelheid in bijvoorbeeld waterleidingsystemen sterk terugvalt of de leidingen geheel blokkeren, wordt men er pas bewust van. Vaak is het dan helaas al te laat. Daarnaast kost kalkaanslag wel 15 tot 70% meer energie. Chemisch ontkalken is hierbij, volgens ons, niet de juiste oplossing. Op deze manier trekt u op een chemische manier kalk aan het water. Deze chemicaliën zijn schadelijk voor gezondheid en milieu. Gelukkig hebben wij de Amfa4000. Deze waterontharder zorgt dat er een structuurverandering van de mineralen plaatsvindt. De calcium- en magnesiummoleculen hebben de eigenschap zich te verbinden met carbonaat ionen. Door de Amfa verbreekt deze eigenschap door wijziging van de kristalstructuur.

Andere voordelen

Andere voordelen die de aanschaf van de waterontharder met zich meebrengen, zijn als volgt:

  • De Amfa4000 is milieuvriendelijk;
  • Hij is onderhoudsvrij;
  • Het breekt bestaande kalk geleidelijk af;
  • Het heeft geen filters en/of chemische toevoegingen.

Tot slot is het explosieveilig. Daardoor kan hij ook bij gasmeters gemonteerd worden. Het heeft een veiligheidsschild om schade aan zendapparatuur of elektronica te voorkomen.

Bestel de waterontharder nu en bespaar kosten!

Wilt u kosten besparen? Schaf een waterontharder aan? Bestel de Amfa4000 voor 23:59 uur; dan heeft u hem morgen al in huis. Heeft u een vraag of opmerking? U kunt ons 24/7 een email sturen naar amfa@antikalk.com.