• 1 Systeem voor het hele huis
  • Voor 23:59 besteld: Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • Gratis retour
  • Geschikt voor elk type woning

De kalk magneet

Bent u op zoek naar de perfecte kalk magneet tegen uw kalkaanslag? Dan bent u bij 24Man aan het goede adres. Wij bieden u de beste oplossing tegen kalkaanslag: de Amfa4000 Waterontharder van 24Man. Wij zijn echte specialisten op het gebied van waterbehandeling. De Amfa4000 is de trots van het vakmanschap van 24Man. Lees snel alle voordelen en mogelijkheden op onze website.

De werkwijze van de kalk magneet

De reden dat kalk zich ophoopt en vastzet is het feit dat de verantwoordelijke mineralen Calcium en Magnesium zich met carbonaat ionen verbinden. Hierdoor ontstaan er kalkkristallen. De Amfa4000 Waterontharder zorgt ervoor dat dit proces wordt voorkomen. Bent u benieuwd hoe onze kalk magneet dat doet? Met de Amfa4000 wordt een frequentie geproduceerd die ervoor zorgt dat er een disharmonie in de interne frequentie van de watermolecule ontstaat. Hierdoor komen er microdeeltjes van de H20-moleculen vrij. Deze vrijgekomen microdeeltjes zorgen ervoor dat de kalk verbindt. Hierdoor ontstaan kalkkristallen. Gevolg is dat het kalk niet meer in het water is opgelost en zich niet meer afzet op leidingen en verwarmingselementen.

Waarom kiest u van 24Man?

Wij zorgen ervoor dat u maar liefst 500 euro aan kosten bespaard. Doordat kalkafzetting voorkomen wordt, verbruiken uw warmwaterapparaten minder energie. Hij is gemakkelijk te monteren zonder dat u uw leidingen hoeft aan te passen. Ideaal voor als u van plan bent om te gaan verhuizen of wanneer u een woning huurt. Daarnaast denkt 24Man aan uw gezondheid en aan uw portemonnee. Wij zijn duidelijk over de prijs, u betaalt wat er op de site staat zonder bijkomende kosten. Onze kalk magneet gaat levenslangs mee.

Bestel de kalk magneet nu!

Kunt u niet wachten tot u onze kalk magneet in huis heeft? Bestel dan snel de Amfa4000. Wanneer u deze voor 23.59 uur bestelt, heeft u het morgen al in huis! Daarnaast krijgt u de verzendkosten van ons cadeau. Wij bieden u een 10-jarige Amfa-systeem garantie. Bent u niet tevreden over de Amfa4000 Waterontharder? Profiteer van de 100 dagen niet goed geld terug garantie. U kunt het product vervolgens gratis retourneren. Heeft u vragen over 24Man, over de Amfa4000 Waterontharder of over onze werkwijze? Twijfel niet om contact met ons op te nemen. Dit kan elk moment van de dag via de mail, of op werkdagen telefonisch tussen 12.00 en 17.00 uur. Wij staan altijd voor u klaar met passend advies. 24Man biedt u een kalk magneet tegen kalkaanslag.