• 1 Systeem voor het hele huis
  • Voor 23:59 besteld: Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • Gratis retour
  • Geschikt voor elk type woning

Voorkom kalkaanslag met de Amfa4000

Wilt u van uw kalkaanslag af? Bekijk snel de mogelijkheden van 24Man om kalkaanslag te voorkomen. De beste oplossing tegen kalkaanslag in namelijk de Amfa4000 Waterontharder. De mineralen Calcium en Magnesium verbinden zich met carbonaat ionen waardoor de kalk zich ophoopt en vastzet. Er ontstaan kalkkristallen. De Amfa4000 Waterontharder voorkomt dit proces. Lees snel verder om alles te lezen over deze oplossing tegen kalkaanslag. Of bestel de Amfa4000 in onze webshop.

De voordelen van de Amfa4000

De Amfa4000 tegen kalkaanslag heeft vele voordelen. De waterontharder beschermt uw apparatuur. Na het aanschaffen van deze waterontharder heeft u nooit meer last van bijvoorbeeld gaatjes in de rotor van uw vaatwasser. Daarnaast wordt de smaak van uw leidingwater ook verbeterd. Het voel zachter aan in de mond en heeft geen bijsmaak. Daarnaast:

  • Is de waterontharder onderhoudsvrij;
  • Bespaart het u circa €1000 per huishouden per jaar;
  • Is de Amfa4000 milieuvriendelijk;
  • Bezit het geen filters en/of chemische toevoegingen.

Waarom u voor 24Man kiest

Wij zorgen er voor dat het mysterie van kalkaanslag bij u thuis wordt opgelost. Door de Amfa4000 heeft u nooit meer last van kalkaanslag. De montage is eenvoudig. Onze waterontharder is voor elk huis geschikt. Bent u van plan te gaan verhuizen? Dat is geen probleem. Hij is gemakkelijk te verhuizen. 24Man denkt altijd aan het milieu. Daarnaast is 24Man goed voor uw portemonnee. De prijs is duidelijk en er komen geen extra kosten bij. Wij zorgen ervoor dat u in de toekomst veel geld bespaard. Wij staan altijd voor u klaar.

Bestel snel en gemakkelijk in onze webshop

Wilt u voor altijd af van uw kalkaanslag? Twijfel niet en bestel snel de Amfa4000 Waterontharder. Wanneer u de het voor 23.59 uur bestelt, ontvangt u de bestellingen morgen op iedere locatie in Nederland. De kosten voor het verzenden krijgt u van ons cadeau. Bent u niet tevreden over ons product? U ontvangt een 100 dagen niet goed geld terug garantie. Wanneer u het product wilt retourneren, betaalt u geen verzendkosten. Daarnaast ontvangt u bij het Amfa-systeem altijd een 10-jarige fabrieksgarantie. Heeft u vragen over 24Man, over de Amfa4000 Waterontharder of over de werkwijze. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Dat kan elk moment van de dag via de mail. 24Man, tegen al uw kalkaanslag.