• 1 Systeem voor het hele huis
  • Voor 23:59 besteld: Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • Gratis retour
  • Geschikt voor elk type woning

Goedkope waterontharders

Heeft u ook last van kalkaanslag en wilt u een hoge energierekening vermijden? Maak dan kennis met onze goedkope waterontharder, de Amfa4000. Kalkaanslag kan voorkomen worden door structuurverandering van de mineralen te veranderen, zonder essentiële bestanddelen uit het water te halen. De Amfa4000 regelt dit voor u. Ons systeem is wetenschappelijk getest en geheel milieuvriendelijk.

Wat zijn de voordelen van een waterontharder?

Wilt u ook geen last meer hebben van kalkaanslag in uw vaatwasser, wasmachine en witte douchekoppen? Dat is mogelijk dankzij de Amfa4000. Zelfs verstopte zeefjes van uw kranen behoren tot het verleden. Indien uw water op het moment niet lekker smaakt of ruikt, zult u verbetering en verschil merken. Ons waterontharder systeem voorkomt kalkafzetting, is onderhoudsvrij, zorgt voor een vermindering van energieverbruik en plaatsing is in 99% van de gevallen mogelijk.

Voorkom kalkafzetting

Kalksteen ontstaat voornamelijk tijdens het verwarmen van water, het zet zich vast zonder dat het direct zichtbaar is. De druk van het water daalt en uw energierekening stijgt omdat het opwarmen van het water langer duurt door de kalkaanslag. Wij adviseren dan ook snel een goedkope waterontharder aan te schaffen. U bespaart op deze manier wel duizenden euro’s. Vervanging van dure filters is niet meer nodig. Wilt u ook genieten van alle voordelen van onze waterontharder? Plaats uw bestelling voor 23:59 en ontvang de Amfa4000 de volgende werkdag al in huis. De verzendkosten zijn gratis. Indien u niet tevreden bent kunt u uw aankoop ook kosteloos retour zenden. Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord.