De Amfa4000® Pro antikalk systeem nu € 129
Nog
om je bestelling te ontvangen

Amfa4000 Antikalk systeem

De Amfa4000®
De oplossing tegen kalkaanslag hoeft niet duur en ingewikkeld te zijn.

24Man is expert op het gebied van water behandeling: QA door Zwitserse precisie en onze kennis van water. 
De Amfa4000® is een kwaliteitsproduct, ontwikkeld en onderzocht in Zwitserland en met vakmanschap vervaardigd. Onze producten worden uitsluitend geproduceerd en geassembleerd in en met producten uit de EU. Bij 24Man staat kwaliteit voorop en wij werken daarom alleen met de beste onderdelen.


De Amfa4000 is bekend van tv en verschijnt regelmatig in de media.

Amfa4000 antikalk systeem .

Hier wordt de Amfa4000 uitgelegd.

De Amfa4000 was te zien in RTL4 woontips en Lifestylexperience! In dit item legt Julio van 24Man uit waarom kalkaanslag zo slecht is en jaarlijks veel geld kost. Hoe onze nbsp;Amfa4000 van Waterontharder.com hiermee kan helpen en hoe u deze zelf eenvoudig binnen 5 minuten kunt installeren. Benieuwd? Kijk snel!


Veel gestelde vragen

Wat kost  de Amfa4000? Is de Amfa4000 duur?
De Amfa4000 kost slechts eenmalig van €189 voor €169. Geen verzendkosten en bij ons zijn er geen service en onderhoudskosten. 

Bestaat er ook een antikalk systeem dat onderhoudsvrij is en snel en eenvoudig geïnstalleerd kan worden?
Jazeker! De Amfa4000 kunt u zelf eenvoudig binnen 5 minuten installeren.
Daarna heeft u er geen omkijken meer naar want de Amfa4000 is onderhoudsvrij.

Kan de Amfa4000 ook in mijn situatie geïnstalleerd worden?
Absoluut! De Amfa4000 kan op waterleidingen tot 50mm geïnstalleerd worden en op alle materiaalsoorten en type waterleiding.
Met gemak geschikt voor grootverbruikers en de grootste huishoudens.

Heb ik wel genoeg ruimte?
Het enige wat u nodig heeft is een recht stuk waterleiding van 8cm. Dit heeft vrijwel iedereen!
Mocht de installatie toch niet kunnen, dan kunt u gebruik maken van onze 100 dagen niet goed geld terug garantie.

 

Wilt u uw dure apparatuur beschermen tegen kalkaanslag en minder tijd kwijt zijn aan poetsen?
Dan is de Amfa4000® van Waterontharder.comde juiste oplossing voor u.
Speciaal voor u heeft 24Man een universeel en betaalbaar systeem ontwikkeld: het Amfa4000® antikalk systeem voor huishoudelijk gebruik. Dit systeem is geschikt voor elk type woning en elk type leidingdiameter voor huishoudelijk gebruik.
De Amfa4000® is onderhoudsvrij en is een eenmalige investering want er zijn geen bijkomende kosten als jaarlijkse onderhoudscontracten of verplichte zoutafname. U kunt de Amfa4000 zelf in 5 min installeren, met behulp van de duidelijke handleiding.

DAAROM 24Man

24Man is duidelijk over de prijs en we doen niet moeilijk
Wij hanteren geen "vanaf" prijzen met verborgen kosten. Tijdelijk heeft u nu van €189 voor €169 een oplossing voor uw kalkprobleem. U betaalt geen verzendkosten. Bent u niet tevreden met het resultaat? Dan stuurt u de Amfa4000 gewoon gratis retour.
Op deze manier kunt ook zonder risico overtuigd raken van de kwaliteit.
Bestelt u voor 23:59u 's avonds dan heeft u de Amfa4000 morgen al in huis.

24Man denkt aan uw portemonnee 
24Man zorgt dat uw tot wel 500 euro aan kosten per jaar kunt besparen
Door voorkoming van kalkafzetting verbruiken uw warmwater apparaten veel minder energie.
De De Amfa4000® water ontharder produceert geen afval water en verbruikt geen zouten en chemicaliën.
Ook hoeven er geen kostbare filters vervangen te worden.

24Man denkt aan het milieu
Bij de productie wordt de CO2 uitstoot tot het minimum gereduceerd
Tevens verhoogt het AMFA4000® antikalk systeem uw comfort door minder poetswerk en verbruik van schoonmaakmiddelen. Omdat ook u graag een steentje bijdraagt aan het milieu en in tijden van crisis elke besparing welkom is leveren wij de De Amfa4000® nu standaard met een waterbesparingsysteem.

24Man lost het mysterie op
Kalk blijft een raadsel. We hebben er veel last van, ook in gebieden met minder hard water.
Het water smaakt niet lekker en onze apparaten gaan kapot. U heeft er veel last van en zonder dat u er erg in heeft geeft u veel geld uit aan wasverzachter en antikalk middelen en u verspilt uw tijd met onnodig poetswerk. 24Man heeft voor dit probleem de oplossing: de Amfa4000®, een duurzaam en milieuvriendelijk apparaat.

"Heerlijk Gletsjer water bevat veel gezonde mineralen. Het grote nadeel is dat diezelfde mineralen ook veel kalkaanslag veroorzaken. 24Man. Verstand van water. "

24Man staat voor degelijkheid
24Man onderscheid zich door gebruik te maken van het duurzame en unieke Multiple-Support systeem.
Dat wil zeggen dat de Amfa4000® water ontharder systeem is opgebouwd uit meerdere krachtige ingebouwde modules i.p.v. één enkele module. Deze zijn speciaal op elkaar afgestemd om een optimale en perfecte werking te garanderen.
Zwitserse degelijkheid met uitstekende eigenschappen en van een uitmuntende kwaliteit. Als het op kwaliteit aankomt doet 24Man geen concessies!

24Man zorgt voor eenvoudige montage
Geen hak en breekwerk! Door de geringe afmetingen volstaat een vrije ruimte van slecht 8cm over de lengte van de buis om het toestel te monteren. Montage kan op elk type buis zoals pvc, koper, flexibele buis en (gegalvaniseerd) staal. De Amfa4000® ontharder is geschikt voor iedere leidingdiameter en elk type woonhuis en wordt bij binnenkomst op uw waterleiding of op de daarvoor meest geschikte plaats gemonteerd. In de meeste gevallen is dit direct achter de watermeter.

"Eenvoudige montage zonder breekwerk, makkelijk verplaatsbaar! Dus ook geschikt voor huurders omdat het apparaat gemakkelijk gedemonteerd en weer aangesloten kan worden. Toestemming van de verhuurder is niet nodig."

24Man denkt om uw gezondheid
Calcium en magnesium zijn beide gezond voor ons lichaam. Het is heilzaam en onmisbaar voor de gezondheid van mens en dier. Een juiste behandeling van ons drinkwater is daarom erg belangrijk omdat het onze gezondheid rechtstreeks beïnvloedt. Calcium en magnesium moleculen zijn gezonde mineralen die van nature in ons water aanwezig zijn en mogen dan ook in geen geval aan ons water worden onttrokken. Een juiste manier van ontkalken is dus van groot belang. Het Amfa4000® antikalk systeem haalt de mineralen calcium en magnesium niet uit het water maar verandert de kristalstructuur waardoor deze niet meer neerslaan. Tevens blijft water langer houdbaar door calcium en magnesium. Deze stoffen fungeren namelijk als conserveringsmiddelen.

24Man denkt om uw veiligheid
De Amfa4000® is explosieveilig en kan ook daar worden gemonteerd waar de gasmeters zich bevinden.
De Amfa4000® heeft een veiligheidsschild om schade aan zendapparatuur of elektronica te voorkomen.

De Amfa4000®: De oplossing voor uw kalkprobleem

Werking en voordelen

De reden dat kalk zich kan ophopen en vastzetten is het feit dat er zonder een Amfa4000® hard algoniet, wat u kent als kalksteen, vormt in uw leidingen en apparaten. Het Amfa4000® antikalk systeem haalt de mineralen calcium en magnesium niet uit het water maar verandert de kristalstructuur waardoor deze niet meer neerslaan. De Amfa4000® onderscheidt zich ten opzichte van andere merken door de jarenlange research, de op de juiste manier uitgebalanceerde opstelling van de magneten ten opzichte van elkaar en de combinatie met een krachtig systeem van 14000 nT.

24Man maakt gebruik van moderne en duurzame techniek, waardoor een sterk veld in een compacte behuizing is gerealiseerd. Hierdoor ontstaat een krachtig en klein toestel die in kleine ruimtes kan worden gemonteerd zonder moeilijke ingrepen aan de buizen.

Met een enorme kracht zorgen de tegenovergestelde velden ervoor dat de kristalstructuur verandert waardoor deze niet meer neerslaan en er geen harde kalklaag ontstaat. Het Amfa4000® antikalk systeem haalt de mineralen calcium en magnesium niet uit het water maar verandert de kristalstructuur waardoor deze niet meer neerslaan. De kalk blijft dus in het water maar hecht niet meer op uw apparatuur en buizen. Omdat de praktijk iets anders is dan de ideale situatie kunnen we de problemen van kalkaanslag nooit voor 100% voorkomen maar wel aanzienlijk verminderen.

Het AMFA4000® antikalk systeem verbetert de smaak van uw leidingwater.
Uw water wordt beter van smaak en voelt zachter in de mond zonder bijsmaak. Indien uw water momenteel niet lekker ruikt of smaakt dan zal er een verandering van geur en smaak optreden na installatie van de  Amfa4000®Let op: hoewel het water goed drinkbaar is kan er geen sprake zijn van Spa water, Chaudfontaine of welk ander mineraal water dan ook. Realisme is hier geboden immers het water heeft een lange weg door de buizen afgelegd waardoor smaak veranderingen optreden. Er kan dus geen uniforme smaak ontstaan en het water zal in ieder huis anders smaken.

Kalksteen de sluipmoordenaar van dure apparatuur.
Kalksteen is calciumcarbonaat (algoniet) dat vooral ontstaat tijdens het verwarmen van water. Deze slaat toe als een sluipmoordenaar van uw apparaten. Het zet zich langzaam vast zonder dat u er erg in heeft. Zo komt het regelmatig voor dat de doorstroming van de warmwaterleiding vermindert of zelfs stagneert. De oorzaak hiervan is drukverlies door het aanzetten van kalk, met name in de leidingen en elektrische boilers. Naast het feit dat hierdoor schade ontstaat, stijgt ook uw energierekening omdat de kalkaanzet het opwarmen van het water vertraagt omdat kalk werkt als een isolator.

"De mogelijkheid om uw woning van de Amfa4000® te laten voorzien is nu wel heel eenvoudig geworden: in heel Nederland bieden wij deze service aan. Velen gingen u voor en genieten inmiddels van onze unieke aanbieding."

 

*Magnetische antikalk systemen zoals Amfa4000 helpen om kalkproblemen te verminderen. Kalkaanslag kan nooit voor 100% worden voorkomen, maar de negatieve effecten van kalk kunnen door de Amfa4000 onderdrukt worden. De mate van succesvolle werking is hierbij afhankelijk van externe factoren, zoals [lengte en materiaal van leidingen].