De Amfa4000® nu € 129
Nog
om je bestelling te ontvangen

Wat is een waterontharder?

  • Tot wel 85% minder kalkaanslag
  • Binnen 5 minuten te installeren
  • Geschikt voor het hele huis
  • Geen service- en onderhoudskosten

Bestel de Amfa4000 nu voor € 169,- en we verzenden hem gratis. Heeft u de waterontharder voor 23:59 uur bestelt? Dan heeft u morgen al de waterontharder in huis.

Bestel de waterontharder
 

Wat is de Amfa4000 waterontharder?

De Amfa4000 is een waterontharder die ervoor zorgt dat de kalk niet meer hecht in uw leidingen. Hierdoor vermindert u de kalkaanslag en beschermt u uw apparatuur. Het installeren van een waterontharder zorgt ervoor dat onder andere uw koffiezetapparaat of waterkoker langer meegaan. Daarnaast bespaart u jaarlijks veel op de kosten, omdat uw leidingen weer goed werken!

Hoor onze tevreden klanten 

Zoals gezien op tv

Julio Rosier, eigenaar van Waterontharder.com, is onlangs bij het bekende tv-programma Nederland Heeft Het geweest. Hier vertelde hij over de waterontharder en de werking ervan. Bekijk snel het korte fragment en bestel daarna uw eigen waterontharder.

 
 
 
nu bestellen

 

Veelgestelde vragen over een waterontharder

We hebben een aantal veelgestelde vragen voor u op een rijtje gezet. Staat uw vraag er niet tussen? Kijk dan eens bij onze andere meestgestelde vragen.

➤ Hoe bespaar ik op mijn energiekosten met de Amfa4000?

Door de kalkaanslag moet het verwarmingselement in bijvoorbeeld uw waterkoker meer moeite doen om te verwarmen. Dit kost meer energie. Een waterontharder zorgt ervoor dat uw leidingen vrij zijn van kalk, waardoor het verwarmingselement minder energie hoeft te verbruiken.

➤ Waar blijft de kalk?

De kalk blijft aanwezig in het water. Het verschil is dat de kalk zich nu niet meer kan hechten aan uw leidingen. Na drie tot vijf weken zult u verschil merken.

➤ Hoe onderhoud ik de waterontharder?

De Amfa4000 heeft geen onderhoud nodig. U plaatst het apparaat op uw leiding en daarna heeft u er geen omkijken maar naar. Wel zo fijn.

➤ Hoe installeer ik de waterontharder thuis?

U installeert de waterontharder eenvoudig zelf:

  1. U plaatst de waterontharder in de meterkast op de leiding
  2. De Amfa4000 kan zowel horizontaal als verticaal geïnstalleerd worden
  3. U zet de waterontharder vast met een tiewrap

That’s it. U merkt snel resultaat van de waterontharder.

Eenvoudig online bestellen

Bent u het ook zat om elke keer te boenen op kranen, douchedeuren, koffiezetapparaten en theeglazen? Bestel dan eenvoudig de Amfa4000 in onze webshop. Als u de waterontharder voor 23:59 uur bij ons in de shop bestelt, heeft u hem de volgende dag al in huis.