De Amfa4000® nu € 129
Nog
om je bestelling te ontvangen

Waarvoor gebruik je een waterverzachter?

Kalkaanslag krijgt geen kans meer

Kalkaanslag heeft een negatief effect op je leidingen. Je ziet de kalkafzetting op je douchedeuren en kranen en merkt het aan de verwarmingselementen van je elektrische toestellen. Wil je van kalkaanslag af geraken? Bestel dan snel een waterverzachter en bespaar op je energiefactuur.

    • Snelle installatie
    • Vermindert kalkaanslag met tot 85%
    • Geschikt voor alle soorten van leidingen
    • Geen onderhouds –en herstellingskosten

Bestel je eigen waterverzachter nu voor € 169,- en geniet van gratis verzending. Bestel je waterverzachter voor 23:59 uur en installeer hem morgen al.

Bestel de waterverzachter
 

Wat doet een waterontharder?

Een waterverzachter maakt gebruik van magnetische velden om te voorkomen dat calcium en magnesium kristalliseren in je leidingen. De Amfa4000 verwijdert deze mineralen niet, maar hij onderdrukt het negatieve effect ervan. Daardoor gaan je elektrische toestellen met verwarmingselement langer mee.

 

Installeer je waterverzachter zelf

Julio Rosier laat zien hoe je de Amfa4000 kunt installeren. Geen installateur nodig in huis. Het enige wat je nodig hebt is de waterverzachter en een tiewrap.

 
nu bestellen

Voordelen van een waterverzachter

Een waterverzachter biedt verschillende voordelen. Hier zijn de belangrijkste

➤ Je energiekosten dalen

Kalkafzetting zorgt ervoor dat je toestellen meer energie verbruiken. Dat komt doordat kalk de verspreiding van warmte bemoeilijkt. Als de kalkafzetting verdwijnt, dan daalt ook het energieverbruik, aangezien toestellen met schone leidingen sneller opwarmen.

➤ Je toestellen gaan langer mee

Omdat je toestel minder energie verbruikt, wordt de levensduur langer.

➤ Wrijven en schrobben is niet meer nodig

De kalk kan zich niet meer hechten aan je douchedeuren of kranen. Daardoor hoef je nooit meer te schrobben met schoonmaakproducten.

➤ Je helpt het milieu

Op jaarbasis verbruik je minder energie, dus je bent energiezuinig bezig en dat heeft een gunstig effect op het milieu.

Bestel je waterverzachter online

Wil je je steentje bijdragen aan het milieu, geld besparen en minder tijd besteden aan het schoonmaken van je douchedeuren en kranen? Bestel dan snel online je eigen Amfa4000 voor slechts € 169,-. Bestel je waterverzachter voor 23:59 uur en je kunt hem morgen al installeren. Na drie tot vijf weken merk je het verschil al.