De Amfa4000® nu € 129
Nog
om je bestelling te ontvangen

Waar is een waterontharder te koop?

Online kunt u zeer veel waterontharders vinden, maar allemaal zijn ze erg duur. U bent zo honderden euro’s kwijt! Té veel, vinden wij. Onze krachtige waterontharder, de Amfa4000®, is ideaal voor uw huishouden en kost een fractie van de prijs!

  • Binnen 5 minuten te installeren
  • Tot wel 85% minder kalkaanslag
  • Geschikt voor het hele huis
  • Geen service- en onderhoudskosten

U bestelt onze waterontharder voor slechts € 169,- en koopt u hem vandaag voor middernacht, dan heeft u het apparaat morgen al in huis!

 

Wanneer kan ik het apparaat verwachten?

Bij Waterontharder.com heeft u uw bestelling de volgende werkdag binnen, mits u voor 23:59 uur bestelt! Dát noemen we nog eens fantastische service. Zo kunt u de volgende dag al beginnen met besparen.

Het plaatsen van de waterontharder

Het plaatsen van de Amfa4000® is heel makkelijk. U neemt het kleine apparaat en bevestigt het met een tiewrap op uw waterleiding bij de watermeter. De dikte van de leiding, evenals het materiaal, maakt geen verschil voor de werking van de waterontharder. Bekijk onderstaande video voor een beschrijving van de Amfa4000®.Vanaf de 2e minuut legt Julio de installatie van het apparaat uit.

 

Wanneer merk ik resultaat?

Aan de smaak van het water merkt u direct verschil! Aan uw huishoudelijke apparaten merkt u resultaat na ongeveer 5 weken. Het moment dat u onze Amfa4000® plaatst, vernietigt hij eerst alle bestaande kalkaanslag in uw leidingen. Dit doet het apparaat met behulp van een magnetisch veld dat ervoor zorgt dat het calcium en magnesium in uw leidingen zich niet meer kan hechten. Na 5 weken merkt u dat uw apparaten weer optimaal werken!

Waterontharder.com voor de laagste prijs

Elders kosten waterontharders honderden euro’s. Bij Waterontharder.com heeft u al een waterontharder voor slechts € 169,- inclusief btw. Onze Amfa4000® is geschikt voor alle huishoudens en zorgt voor een besparing van wel 85%! Ook is het type leiding en de diameter daarvan voor onze waterontharder niet belangrijk. Hij past op werkelijk elke leiding.