De Amfa4000® nu € 129
Nog
om je bestelling te ontvangen

Waar installeer je een waterverzachter?

Installatie in minder dan 5 minuten

Een waterverzachter is heel gemakkelijk te installeren. De waterverzachter wordt geïnstalleerd bij de watermeter. De meeste watermeters zitten in de meterkast. Omdat de waterverzachter heel compact is, past hij op bijna elke watermeter.

Geschikt voor alle soorten van leidingen

De waterverzachter is geschikt voor alle soorten van leidingen. Zo kan je de waterverzachter gemakkelijk plaatsen op leidingen van koper, metaal en tyleen.

Voordelen van een waterverzachter

Heb je last van kalkafzetting? Door gebruik te maken van een waterverzachter, maak je een einde aan kalk in huis. Bovendien bespaar je ook op energiekosten en gaan je huishoudtoestellen langer mee.

  • Installatie in minder dan 5 minuten
  • Tot 85% minder kalkaanslag
  • Voor alle soorten van leidingen
  • Bespaar tot € 500,- per jaar

Bestel de Amfa4000 waterontharder snel en eenvoudig via onze webshop. De waterontharder heeft een aantrekkelijke prijs en kost slechts € 169,-. Bestel de waterverzachter voor 23:59 uur en begin morgen al met het verwijderen van kalk in huis.

Bestel de waterverzachter
 

Gezien op tv

De waterverzachter is onmisbaar voor elk huishouden. Nieuwsgierig waarom? In het programma Lifestyle Experience van RTL 4 legt Julio Rosier uit hoe een waterverzachter kalk bestrijdt.

nu bestellen

Wanneer zie ik resultaat?

Het duurt 3 tot 5 weken voordat de waterverzachter resultaat geeft, afhankelijk van hoe hard het water is en hoe oud de leidingen zijn. De magnetische werking van het systeem lost kalkaanslag op. Zodra de leidingen helemaal schoon zijn, is de waterkwaliteit optimaal.

Waterverzachter en verhuizen

Ga je verhuizen? Je kunt de waterverzachter gemakkelijk meeverhuizen.

Bestel de waterverzachter online

Bestel de waterverzachter vandaag voor 23:59 uur en gebruik hem morgen al. Klik hieronder om naar de webshop te gaan.