Ontkalken van uw waterleiding

U bent op zoek naar iets voor het ontkalken van uw waterleiding? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij lossen uw kalkproblemen op met onze unieke Amfa-waterbehandeling. Kalkaanslag kan voorkomen worden door voor structuurverandering van de mineralen te zorgen, zonder hierbij essentiële bestanddelen uit het water te halen. Dankzij de Amfa-waterbehandeling wordt deze eigenschap verbroken door wijziging van de kristalstructuur. Dit proces is geheel milieuvriendelijk en wetenschappelijk getest.

Hoe ontstaat kalkaanslag?

Kalkaanslag ontstaat door hard water. Dit wordt veroorzaakt door mineralen als magnesium en kalk. Door calciumionen vormt zich kalkaanslag. Hoe hoger de hardheid van het water, des te meer kalkaanslag er ontstaat. Dit is niet schadelijk voor het lichaam, maar wel voor watersystemen. Wist u dat kalkaanslag u 15 tot 70% meer energie kan kosten? Wees hoge kosten voor en laat op tijd uw waterleiding ontkalken.

Amfa4000® Waterontharder

Voordelen Amfa-systeem:

  • Voorkomt kalkafzetting;
  • Breekt geleidelijk bestaand kalk af;
  • Milieuvriendelijk;
  • Onderhoudsvrij;
  • Besparing van ca. €1000 per huishouden per jaar;
  • 10 jaar volledige fabrieksgarantie.

Meer dan 100.000 tevreden klanten gingen u voor

Het ontkalken van uw waterleiding kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Al meer dan 100.000 tevreden klanten gingen u voor. Bij ons beschikt u over de mogelijkheid om achteraf middels Klarna te betalen. Plaatst u uw bestelling voor 23:00? Dan ontvangt u deze de volgende werkdag al in huis. Verzending en retour zijn gratis en u heeft maar liefst 100 dagen omruil garantie. Heeft u een vraag over ons product? Neem contact met ons op. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Post your comment

24Man