De Amfa4000® nu € 129
Nog
om je bestelling te ontvangen

Is een waterverzachter nuttig?

Verlaag moeiteloos je energiekosten

Merk jij ook dat je energiekosten de laatste jaren toegenomen zijn en heb je geen idee hoe dat komt? Het kan zijn dat het energieverbruik van je toestellen gestegen is door een grote hoeveelheid kalkafzetting in de leidingen. Een waterverzachter zal de hoeveelheid kalk enorm doen dalen.

  • Installatie in minder dan 5 minuten
  • Tot 85% minder kalkaanslag
  • Geschikt voor het hele huis
  • Geen onderhouds- of herstellingskosten

Koop de Amfa4000 voor maar € 169,-. Bestel hem voor 23:59 uur, dan heb je de waterverzachter morgen al in huis!

Bestel de waterverzachter

 

Wat is een waterverzachter?

Een waterverzachter is een klein toestelletje dat voorkomt dat kalk zich kan opstapelen in je leidingen. De magnetische velden zorgen ervoor dat magnesium en calcium niet kristalliseren in je leidingen. Dit vermindert kalkafzetting op je elektrische toestellen en op je douchedeuren en kranen.

 

De waterverzachter voor elke leiding

De Amfa4000 is geschikt voor elk soort van leiding. Het toestel werkt zowel op pvc en koper als op flexibele buizen en (gegalvaniseerd) staal. In de onderstaande video legt Julio je alles uit over de verschillende mogelijkheden.

 

nu bestellen

Waarom heb ik een waterverzachter nodig?

Een waterverzachter biedt vele voordelen. We hebben er een aantal voor je op een rijtje gezet.

 • ➤ Je energiekosten dalen enorm

Door kalkaanslag kan bijvoorbeeld het verwarmingselement van je waterkoker minder snel opwarmen. Daardoor is er meer energie nodig om het element tot op de gewenste temperatuur op te doen warmen. De Amfa4000 verwijdert kalkafzetting uit de leidingen, waardoor de warmte zich terug goed kan verspreiden.

 • ➤ De levensduur van je toestellen stijgt

Je toestellen zullen langer meegaan omdat ze minder hard moeten werken om de juiste temperatuur te bereiken.

 • ➤ Nooit meer ontkalker nodig

Na de installatie van de waterontharder zal kalk zich niet meer vasthechten aan de leidingen van kranen, douchedeuren en verwarmingselementen. En dat zorgt ervoor dat je nooit meer moet schrobben.

 • ➤ Je helpt het milieu

Je verbruikt veel minder energie en zo help je ook het milieu een handje

Bestel je waterverzachter nu onmiddellijk

Wil jij ook genieten van deze voordelen? Bestel je waterverzachter dan snel bij Waterontharder.com. Hij is eenvoudig te installeren. Al je je waterverzachter bestelt voor 23:59 uur, dan bespaar je in geen tijd op je energiefactuur én help je het milieu!