De Amfa4000® nu € 129
Nog
om je bestelling te ontvangen
<p>Het water smaakt beter.</p>
Voordeel

Het water smaakt beter.

<p>Een heerlijk zachte was en zachte huid.</p>
Voordeel

Een heerlijk zachte was en zachte huid.

<p>Apparaten worden beschermd tegen kalk.</p>
Voordeel

Apparaten worden beschermd tegen kalk.

De beste remedie tegen kalkaanslag

De Amfa4000 bestellen is heel eenvoudig via onze webshop. De waterontharder kost maar €169 (eenmalig),-. Bestel vandaag voor 23:59 uur en de waterontharder wordt de volgende dag nog geleverd.

Introductie video

Play
 • Al 25 jaar Made in Holland
 • 1 Systeem voor het hele huis
 • 100 dagen omruil en geld terug garantie
 • Geen service- en onderhoudskosten

Wees kalk te snel af met onze waterontharder

Geniet thuis van heerlijk water met de Amfa4000 waterontharder. Je zult dadelijk merken dat er minder kalkaanslag is door het water. Na enkele dagen zal je zelfs de bestaande kalkaanslag zien verdwijnen. Deze compacte waterontharder kan in een paar minuten tijd geïnstalleerd worden. Vervolgens zorgt het magnetische veld ervoor dat kalk zich niet aan je leidingen en sanitair kan hechten. Kalkaanslag in de badkamer is verleden tijd, je water krijgt een betere smaak en huishoudtoestellen zullen langer meegaan.

Enkele voordelen

 • Je kledij is heerlijk zacht na het wassen
 • Thee en koffie krijgen een betere smaak
 • Je energierekening zal dalen

HOE WERKT DE AMFA4000®? WATERONTHARDER

Installatie Amfa4000®

Door de geringe afmetingen volstaat een vrije ruimte van slechts 8cm over de lengte van de buis om de waterontharder te monteren. Montage kan op elk type buis zoals pvc, koper, flexibele buis en (gegalvaniseerd) staal. Met een diameter van 12mm tot 42mm. Installatievideo bekijken

Kwaliteit waterontharder

De Amfa4000® waterontharder gemaakt van materialen van hoge kwaliteit, dit betekent dat hij onder de meeste omstandigheden levenslang mee gaat en onderhoudsvrij is. Mocht er toch iets mis zijn met de waterontharder, dan heeft u ook nog 10 jaar lang garantie. Daarnaast geven wij 100 dagen een "niet goed, geld terug" garantie, zodat u zelf zonder risico de waterontharder kunt uitproberen. Onze garanties

Werking Amfa4000

Met een enorme kracht van 0.117 Tesla zorgen de velden ervoor dat Calcium en Magnesium niet kristalliseren. De Amfa4000® haalt deze mineralen niet uit het water maar onderdrukt de negatieve effecten waardoor deze niet meer neerslaan. De kalk blijft dus in het water maar hecht niet meer op uw apparatuur en leidingen. " 1 systeem voor het hele huis. En werking over een lengte van 300 meter" Werking Amfa4000

Magneetvelden

24Man heeft veel onderzoek gedaan naar de juiste opstelling van de magneetvelden in de waterontharder. De Amfa4000 maakt gebruik van duurzame en vooruitstrevende techniek, waardoor een sterk veld in een compacte behuizing is gerealiseerd. Hierdoor ontstaat een krachtig en klein toestel dat in kleine ruimtes kan worden gemonteerd zonder moeilijke ingrepen aan de leidingen. Meer informatie

Al meer dan 100.000 tevreden klanten

Je kan het met een gerust hart aan onze betrouwbare waterontharder overlaten om je leidingen te ontkalken. Al meer dan 100.000 tevreden klanten gingen je voor. Je zult geen last meer hebben van die witte kalkaanslag in je douchekoppen en ook het vervangen van dure filters zal niet meer nodig zijn.

Bekijk alle reviews

Productbeoordelingen

Waarom voor de AMFA4000 kiezen? 

De Amfa4000 waterontharder van Waterontharder.com werd ontwikkeld met Zwitserse precisie. Bij Waterontharder.com is kwaliteit onze topprioriteit. We gebruiken alleen de beste onderdelen. Het onderzoek voor onze waterontharders gebeurt in Zwitserland en ze worden gefabriceerd met vakmanschap. 

De Prijs Amfa4000 waterontharder

Bij Waterontharder.com vinden we het belangrijk dat onze prijzen duidelijk zijn. We rekenen geen extra kosten aan. Je betaalt € 149 aanschafkosten, er zijn geen leverkosten en het is niet nodig om een service- en onderhoudscontract af te sluiten. Bovendien krijg je bij ons maar liefst 10 jaar garantie. 

Eenmalig 129,-
 • 1 Systeem voor het hele huis
 • Besteld voor 23:59: levering de volgende dag
 • 100 dagen ruilen of geld terug garantie
Bestel nu

Amfa4000 waterontharder in de media

De Amfa4000 waterontharder werd inmiddels in verschillende media besproken. In dit item legt Julio Rosier uit waarom kalkaanslag jaarlijks veel geld kost en hoe onze Amfa4000 waterontharder dit voorkomt. Ook zie je in dit filmpje hoe je de Amfa4000 zelf kunt installeren op slechts vijf minuten tijd.

WAAROM VOOR DE AMFA4000 KIEZEN?

Wees kalk te snel af met onze waterontharder

De Amfa4000 waterontharder wijzigt de structuur van mineralen in leidingwater, zonder essentiële bestanddelen uit het water te halen. Onze waterontharder is wetenschappelijk getest en volledig milieuvriendelijk.

De voordelen van onze waterontharder magneet

 • 1 systeem voor het hele huis en 100 dagen niet goed, geld terug-garantie;
 • Geniet ervan om minder last te hebben van kalkaanslag;
 • De waterontharder breekt geleidelijk aan de bestaande kalkaanslag af;
 • De Amfa4000 waterontharder is milieuvriendelijk;
 • De Amfa4000 waterontharder heeft geen onderhoud nodig;
 • Met de Amfa4000 geniet je 10 jaar lang van volledige fabrieksgarantie;
 • Onze waterontkalker laat besparingen toe van € 250 tot € 500 per huishouden per jaar;
 • Gevoelige huid? Met ontkalkt water zal je minder last hebben van huiduitslag, jeuk, bultjes of eczeem.

Hoe werkt de Amfa4000®

De waterontharder maakt gebruik van een bijzondere, krachtige magneettechniek 0.117 Tesla = 1170 Gauss. Bovendien zijn de magneten, dankzij jarenlang onderzoek, optimaal op elkaar afgestemd. Zo kunnen we een optimale werking garanderen. Wil je meer weten over dit bijzondere systeem? Je vindt meer informatie en antwoorden op enkele veelgestelde vragen op onze Amfa4000 informatiepagina.

Meer info en veelgestelde vragen

Nadelen van hard water

Door kalkaanslag kan zorgen voor verstopte leidingen. Het kan er ook voor zorgen dat huishoudtoestellen minder goed werken. Hierdoor heb je meer wasmiddelen nodig om de vaat en was schoon te krijgen. Ook toestellen gaan sneller stuk door kalkaanslag: de levensduur van je cv-ketel en boiler wordt er aanzienlijk korter door.

HOE ONTSTAAT KALK?

In veel gebieden in België hebben we last van hard water door kalk en magnesium. De hardheid van water verschilt van streek tot streek. Wil je meer te weten komen over de hardheid van het water in jouw buurt? Op onze waterhardheidpagina vind je een compleet overzicht van de hardheid van het kraantjeswater in verschillende België gemeenten.

HOE ONTSTAAT KALKAANSLAG?

Calcium -en magnesiummineralen kristalliseren en vormen ketelsteen. De kalk zet zich af op je sanitair en toestellen in de vorm van kalkaanslag.

GESCHIKT VOOR ELK WONINGTYPE

De Amfa4000 is geschikt voor elk woningtype, of je nu op een woonboot of in een appartement, villa of gezinswoning woont. Het enige wat je nodig hebt, is een stukje rechte waterleiding van ongeveer acht centimeter lang. De Amfa4000 kan je eenvoudig zelf installeren.

VOORDELEN VAN EEN WATERONTHARDER

Hoewel kalk niet slecht is voor je lichaam, gaan apparaten minder lang mee door kalkaanslag en werken ze minder doeltreffend. Hierdoor kunnen je energiekosten tot wel 30% hoger zijn. Laat daarom je waterleiding op tijd ontharden en vermijd hoge kosten. Bestel onze waterontharder met magneet en geniet van heerlijk zacht water.

WAT DOET DE AMFA4000 MET WATER?

De waterontharder kun je eenvoudig zelf om de waterleiding plaatsen voor of na de watermeter. Het magnetisch veld zorgt ervoor dat calcium en magnesium niet kristalliseren. Doordat de kalk opgelost blijft in het water, hecht deze niet meer. Zo heb je geen last meer van kalkaanslag in de badkamer, je water smaakt beter en huishoudtoestellen gaan langer mee.

Eenvoudig online bestellen

De Amfa4000 bestelt u gemakkelijk en snel via onze webshop. Wanneer u vandaag voor 23:59 uur bestelt, bezorgen we de waterontharder de volgende dag.

Nu bestellen

Heb je vragen?

Een vraag over de Amfa4000 waterontharder? Of wil je weten hoe je een bestelling kan plaatsen?

Meer info en veelgestelde vragen